Бъмпер или калъф?
Re: Бъмпер или калъф?
Шилда го сменят без проблем, 3-ти път ми го подменят
а да ме насочите за Бг сайт от който мога да си купя bumper и можеби да препоръчате нещо по специално!
благодаря предварително!

От два дни съм с тази кожа и много и се кефя 

от форума има доста предложения, разгледай добре. Иначе ти препоръчвам от eBay. Пристига за 10-15 дни, обаче са супер евтини. Потребителите и продавачите от другите сайтове зареждат от там.. ако предпочиташ от БГ сайт, по добре иди в някой магазин за аксесоари поне да пипнешChezz написа:а да ме насочите за Бг сайт от който мога да си купя bumper и можеби да препоръчате нещо по специално!благодаря предварително!

iPhone 6+
-
Моя го сменях вече и става бързо и лесно. На следващия ден получих новия Invisible Shield. Това беше след малко повече от година употреба. Гаранцията ми казаха, че е докато използвам този телефон (ето линк който иска да чете: http://invisibleshield.bg/warranty/) не знам къде ги видяхте тези 20 години. А и не мисля след 20 години да съм с този телефонdonpeev написа:Не го слушай, щели да го сменят, пълни глупости. Ти като го сложиш той е нормално да се надраска и кво? Ще ходя през 2 месеца да ми дават нови безпари ли? Каква гаранция? Гаранция на къщата ми е 5 години, където е от бетон и тухли, а ти за някво прозрачно найлоново парче за 5лв ще ти дават 20 години. Невъзможно!

А за гаранцията на къщата - това е по закон! Гаранцията на ЗАГГ не е по закон а от производителя .. явно са преценили, че продуктът им е достатъчно добър. Но това си е тяхна работа .. аз съм ОК до момента и вече съм навил 3-4 приятеля да си вземат и те.
Между другото да попитам някой да им е ползвал слушалките? http://invisibleshield.bg/zagg-smartbud ... hones.html
Оригиналните се прецакаха .. дръпнах по-силно кабела и явно се е откачило нещо. Или кажете тествани хубави слушалки с микрофон до тези пари

http://www.zagg.com/support/faq.php#5
да, имат гаранция, ама трябва да изпратиш стария, и да си платиш изпращането както и получаването.. и т.н.
да, имат гаранция, ама трябва да изпратиш стария, и да си платиш изпращането както и получаването.. и т.н.
iPhone 6+
-
В: Как да направя подмяна?
О: Изпратете стария протектор, заедно с касовата бележка и гаранционната карта на адрес:
Гр. София, 1606, ул. Феликс Каниц №20, вх. А, „Финанс-БГ” ЕООД.
: Ще ми струва ли нещо подмяната?
О: Според гаранцията на ZAGG подмяната на самия invisibleSHIELD е безплатна. Разходите по изпращането обаче са за сметка на потребителя. Моля имайте предвид, че това се отнася и за разходите по връщането на стария протектор. Няма да бъдат приемани пратки, при които разходите са за сметка на получателя.
Отиване и връщане с Еконт до адреса им, ако пращаш от офис - 6-8лв, ако си поръчаш до вас - 10лв - по две - 16-20лв транспортни разходи!
iPhone 6+
-
Ухаа - 10 лв. в посока (нещо скъпичко ми се струва)
... Цялата операция ми излезе 5 лв. Не знам как ги смяташ. И отне един ден. Това е.

ти с през пощата ли ги прати или с куриерска фирма? Защото с куриерска фирма е толкова.. с пощата може и да ти е 5лв ама няма да ти е по рано от 3-4 дни
iPhone 6+
грешиш , с еконта е 6.67лв. е от офис до врата без наложен ! ( естествено , че като се правят тези гимнастики няма да им кажа да ми го пратят до нас и да се набутам да дам още 1лв+ )
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion

-
Да, с Еконт е толкова горе-долу, колкото казва icaka-p12.. сега им гледах тарифата и да отбележа: никъде не видях 10 лв в посока!
Все пак това тежи стотина грама .. Със Спиди го правих. И както казах стана за 1 ден. Не 3-4
Супер лесно и безпроблемно.

Значи Спиди за пращането и получаването ти взеха 5лв? Така ли?
Относно Еконт, миналата седмица чаках една част за колата, и оная крава която я изпрати от някво забито село, си е поръчала куриера до нейната врата, и аз отидох до офиса и какво да видя.. 17.50лв ми е частта и платих 24.80лв - 7.30лв. Така че офис-врата е около 7-8лв , а врата-врата - 9-10лв. Супер огромни такси взимат, чувал съм ,че Спиди са по евтини и коректни, ама повечето бачкат с ония ненормалници Еконт.. излиза че ако си поръчаш нещо малко (зарядно, бъмпер или протектор) ще платиш колкото стоката..
Относно Еконт, миналата седмица чаках една част за колата, и оная крава която я изпрати от някво забито село, си е поръчала куриера до нейната врата, и аз отидох до офиса и какво да видя.. 17.50лв ми е частта и платих 24.80лв - 7.30лв. Така че офис-врата е около 7-8лв , а врата-врата - 9-10лв. Супер огромни такси взимат, чувал съм ,че Спиди са по евтини и коректни, ама повечето бачкат с ония ненормалници Еконт.. излиза че ако си поръчаш нещо малко (зарядно, бъмпер или протектор) ще платиш колкото стоката..
iPhone 6+
Например, нямаха опцията да се види и тества преди плащането. Другото което не предлагаха, е застраховка на стоката. Сега не знам - не работя с тях.
Mr. Bean
-
Намерих сайт само за бъмпер калъфи. Аз съм с бъмпер и стъклен протектор и нямам никакви притеснения от изпускане..
http://safethedevice.com/калъфи-за-телефони/

http://safethedevice.com/калъфи-за-телефони/
най-яките сайтове са в интернет..
-
сайтът не е активен вече, дали има друг такъв, в който се продават такива калъфи
акумулаторен ъглошлайф,scoliosis chiropractor,подарък за коледа,white noise machine
акумулаторен ъглошлайф,scoliosis chiropractor,подарък за коледа,white noise machine
калъфът изглежда страхотно
хамали цени,почиставне на дворове софия,почистване с хамали,колиета с диаманти
хамали цени,почиставне на дворове софия,почистване с хамали,колиета с диаманти
-
бих препоръчала този тип протектори Spigen