Я да си направим една снимкова галерия :)

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Публикувай отговор
TheGunMan
Обратна връзка:

Re: Я да си направим една снимкова галерия :)

Мнение от TheGunMan »

anthony написа:Този Barrett какъв калибър е? Ако .50 как е отката? Или това са някакви реплики? Нещо не ми харесва във външият им вид. Прилича на 82А1/М107, ама има разлики.
Да, Model 82A1/M107 е в .50 BMG /на нея си пише точно това :)/

ето линк: http://www.barrettrifles.com/rifle_82.aspx

Отката е приличен за такъв калибър, но да не забравяме, че си има в приклада противооткатен буфер /един вид на ресьори е цевта/. Това което е чудовищно е детонацията от изстрела - направо ти изтръпва мозъка, ама като стреля не с патрони а с малки снарядчета... ;)
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Те го батко... моята пушка е скрита :P
Изображение
Изображение
И душманката у дома :)
Изображение
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
dastorm
Обратна връзка:

Мнение от dastorm »

atanas, дали поне малко не ти е неудобно с този нов айфон а :)
My personal Blog for living in US
blog.mitko.us
redhotsfan

Мнение от redhotsfan »

Аз май съм най-малката тук ?:-/ На 15 год. от Силистра. Интересувам се от техника-айпод тъч, псп, телефони и такива. Мания са ми.
Изображение
Последно промяна от redhotsfan на 16 Юли 2008, 17:11, променено общо 1 път.
Аватар
MoridinBG

Мнение от MoridinBG »

Изображение
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

redhotsfan написа:Аз май съм най-малката тук ?:-/ На 15 год. от Силистра. Интересувам се от техника-айпод тъч, псп, телефони и такива. Мания са ми.
Я виж ти имам си набор :P <:-P
Между другото за пръв път виждам момиче, което да се интересува от такива неща.
Welcome to the paradise city <):)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
atanas

Мнение от atanas »

dastorm написа:atanas, дали поне малко не ти е неудобно с този нов айфон а :)
Ми неудобно ми е, два нося сега ;-)
redhotsfan

Мнение от redhotsfan »

PunkoHead написа:
redhotsfan написа:Аз май съм най-малката тук ?:-/ На 15 год. от Силистра. Интересувам се от техника-айпод тъч, псп, телефони и такива. Мания са ми.
Я виж ти имам си набор :P <:-P
Между другото за пръв път виждам момиче, което да се интересува от такива неща.
Welcome to the paradise city<):)
Добре заварила! =:) Хаха, ами такава съм си. От малка се кефя на техниката [:) По-важни са само роднините, приятелите ми, Флий (котката) и Чарли (кучето). Имам и псп, което ще хаквам утре O-) Кеф!!!
Chill_my_world

Мнение от Chill_my_world »

Теди съм аз :) ето и снимчици :) http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... 5&lp=-1258
Apple Iphone 8GB 1.1.4.
Sladichuk

Мнение от Sladichuk »

Ау, Наско (atanas), ако щеш вярвай, ама почти 100% снимката ми показва това, което съм си представяла като твоя визия.... :)
Аватар
[dream]

Мнение от [dream] »

Ето ме и мен ;) Митко се казвам, на 18г от гр. София :)

http://i.data.bg/08/07/21/1064885_orig.jpg
http://i.data.bg/08/07/21/1064888_orig.jpg
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

[dream] написа:Ето ме и мен ;) Митко се казвам, на 18г от гр. София :)

http://i.data.bg/08/07/21/1064885_orig.jpg
http://i.data.bg/08/07/21/1064888_orig.jpg
Бате в Джака е истината. Ще те науча някой път като дойда :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Fil

Мнение от Fil »

а така, кАжи му
Аватар
I.Netsov
Money Maker
Обратна връзка:

Мнение от I.Netsov »

Глупости :) Bush-a е way better. Блек Буш е номер 1 :) Pady също е много добро, Hundred Pipes, Four Roses, абе малко по класическо уиски, стига с тоя комерс :) Джака е средно добро за цената си :) Но не е най - доброто. Адамво :) есента един колега ( шотландец ) ще ми донесе от там няколко бутилки класическо ( НЕ пазарно ) Уиски и ще мина до разлог да залееме :)
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Тук братле въпроса не опира до комерс, а до вкус!!! От това, което изброи само Pady не съм пил. Останалите просто не ми харесват повече от Джака и това е. Предпочитам да пия нещо, което ми доставя удоволствие от колкото да пия нещо само за да се изфукам колко пари съм дал за него.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

I.Netsov написа:Глупости :) Bush-a е way better. Блек Буш е номер 1 :) Pady също е много добро, Hundred Pipes, Four Roses, абе малко по класическо уиски, стига с тоя комерс :) Джака е средно добро за цената си :) Но не е най - доброто. Адамво :) есента един колега ( шотландец ) ще ми донесе от там няколко бутилки класическо ( НЕ пазарно ) Уиски и ще мина до разлог да залееме :)
От всичко изброено само Блек Буш става за нещо. Всичко останало е пълна шитня, а да не говорим за Four Roses, който е най-гадният и най-евтин бърбън на земята. Джак Даниелс е премиум марка, а ти искаш да го сравняваш с алкохол, който се води от класа на Пещерска гроздова. Пропуснал си само Old Smugler. Джак може да сравняваш с американското Makers Mark донякъде, както и с повечето качествени шотландски малцови уискита като любимият ми Bowmore или Lagavulin, Oban, Glenlivet и Laphroaig. Спирам да изброявам, че ми се напълни с лиги устата :) Пия сериозно повече от 20 години и имам много голям експириънс с различните марки, щото обичам да се глезя.
Аватар
I.Netsov
Money Maker
Обратна връзка:

Мнение от I.Netsov »

То не е и до парите, разликата в цената на бутилка е не чак такава, дори на някои места и няма разлика. И си прав, до вкус е, някои обичат Тенеси, други Скоч, трети уиски, и скотиш, бърбън. Но има и другата краиност че и почти няма разлика между вкусовете, ( ако не говорим за тиламор, което за мен си е баш женско уиски :) ) Както и да е, офертата за Шотландското си е в сила :) Респект :)
А да :) и каквото и да е уискито, ако го консумираш с една хубава хаванска пура :) е неотразимо :П
И недей пак да наблягаш за парите и фукането, парите не са всичко. :) Ти поне знаеш как ги изкарвам.
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Аватар
I.Netsov
Money Maker
Обратна връзка:

Мнение от I.Netsov »

anthony написа:
I.Netsov написа:Глупости :) Bush-a е way better. Блек Буш е номер 1 :) Pady също е много добро, Hundred Pipes, Four Roses, абе малко по класическо уиски, стига с тоя комерс :) Джака е средно добро за цената си :) Но не е най - доброто. Адамво :) есента един колега ( шотландец ) ще ми донесе от там няколко бутилки класическо ( НЕ пазарно ) Уиски и ще мина до разлог да залееме :)
От всичко изброено само Блек Буш става за нещо. Всичко останало е пълна шитня, а да не говорим за Four Roses, който е най-гадният и най-евтин бърбън на земята. Джак Даниелс е премиум марка, а ти искаш да го сравняваш с алкохол, който се води от класа на Пещерска гроздова. Пропуснал си само Old Smugler. Джак може да сравняваш с американското Makers Mark донякъде, както и с повечето качествени шотландски малцови уискита като любимият ми Bowmore или Lagavulin, Oban, Glenlivet и Laphroaig. Спирам да изброявам, че ми се напълни с лиги устата :) Пия сериозно повече от 20 години и имам много голям експириънс с различните марки, щото обичам да се глезя.
Съгласен съм за Мейкърс Марк :) Между другото миналата година пих в Щатите Wild Turkey и мога да кажа че ми се стори доста силно. Не съм разбирач като теб, попринцип не пия и не летя, но Определено Предпочитам Буша пред Джак. Гленфидич също ми харесва и Дъмпел. Но ако трябва да съм честен най си е яко лятото пинаколада с лед :) И малко коантро да пресече :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Хахахаха, лятото си плаче за Узо с таратор. Може и Перно в краен случай :) Не върви с пура обаче и за това си залагам на класиката. Wild Turkey не ми харесва също. Остър е като Four Roses. Гленфидик ми харесва само малцовата му версия и то по-отлежалата (15 годишният). Ама стига сме говорили за това, че ми се допи зверски, а е още обед и имам много работа :)
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Айде да не спамим вече галерията. Тук е само за снимки :)

п.п. Знам как ги изкарваш... (...и за кво ги харичиш и още мн интересни неща знам ;) )
Аватар
Sleepy

Мнение от Sleepy »

Здравейте и от мен! Казвам се Здравко, от Пловдив съм, на 21, yча МИО в Свищов, обичам си колегите, приятелите, филмите, музиката и техниката (естествено и iPhona) и съм винаги отворен към нови запознанства! Приятно ми е да си бърборим, всички изглеждате много яки хорица! ;) --> ето малко мои снимки
iPhone 4 16GB, firmware 4.2.1 Never Locked
Аватар
pc_maniqka

Мнение от pc_maniqka »

Ето едно скромно албумче и от мен :)
Казвам се Румен, на 16 години съм.....живея и уча в гр. Ямбол =:) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268412" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от pc_maniqka на 27 Яну 2009, 02:34, променено общо 1 път.
iPod Touch 2nd Generation-16GB *jailbroken* FW-->3.0.0
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

@pc_maniqka, тази снимка е култова човече... Хехехехехе

Изображение
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Аватар
pc_maniqka

Мнение от pc_maniqka »

Мерси @Tomi_m
iPod Touch 2nd Generation-16GB *jailbroken* FW-->3.0.0
Публикувай отговор