За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
pepperj написа:сори за поредния пост но сега пробвах без да съм закачил тела за компа и стартирах програмата и пак сащото. Програмата не засича тела. FAKE
Представям си ако го беше засекла... Не знам какво си очаквал да се случи на несвързан телефон.
ceconakov написа:Колега и аз съм с айфон4 от ГЛОБУЛ проблемът с антената за досегашните произведени модели е изцяло хардуерен.Т.Е.Самият метален корпус отстрани е антена хващайки я с ръката и правиш земно.Дефакто пращаш сигналите в земята все едено да хванеш от контакта нулата и да я опреш в корпуса обхвата тогава изчезва напълно. ...
Направо се разплаках от смях ...
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3 iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3 ------------------------------------------ Полезни ръководства за iPhone Смяна на TTL стойността на IP пакетите
В момента съм с отключен фабрично телефон от глобул и искам да го jailbreak-на. за да си кача Cydia, та има ли вероятност да ми се изтрият настройките към глобул, смисъл тарифния план и другите работи
След джейл можело да се истрие тарифния план. Интересни съмнения....
Чета, чета, чета и нищо не схващам...
В първия пост пише, че за Modem FW 03.10.01 няма Jailbreak, а в няколко други поста, чета че има, и че някои са го направили вече. Последно имали, или няма?
Да, да разбрах, след 3-то прочитане на темата. Благодаря!