Въпрос за цените при ползване на интернет.

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
THFC

Въпрос за цените при ползване на интернет.

Мнение от THFC »

От скоро имам iPhone и вчера и днес цъках яко в интернет като си мислех че ползвам Wi-Fi L-)
в последствие се оказа че на Wi-Fi настойките ми пише Not Connected :)) .... но въпреки всичко си имам нет, тук е въпроса да кажа че iPhone-а е нов и не съм му въвеждал никакви настройки за интернет... проверих си сметката на *88 и нямам промяна в парите...... някой ще ми обясни ли като на малоумен какво става??? O:-)
Последно промяна от THFC на 21 Сеп 2009, 16:32, променено общо 1 път.
intruder

Re: Въпрас за цените при ползване на интернет.

Мнение от intruder »

Ами ако наистина не си бил вързан за WiFi и не си спрял EDGE-а на телефона - със сигурност ще имаш промяна на сметката. На *88 май сметката не се актуализира веднага (незнам дали само сметката за интернета или и другите разговори). Аз така се бях набутал преди време с една Nokia N95 - проверявам на *88 сметката и си викам 'А добре е - малко е...' - после като дойде фактурата ми се плачеше. :))

П.П. Имаш правописна грешка в името на темата. :)
THFC

Re: Въпрос за цените при ползване на интернет.

Мнение от THFC »

а от каде се спира EDGE ?
Аватар
gorgior

Re: Въпрос за цените при ползване на интернет.

Мнение от gorgior »

Ползвай търсачката. Тъкмо ще научиш и други полезни неща, за които още не си питал.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор