Така, след няколко преинсталации и подскоци между фирмуерите 2.2.1, 3.0 и 3.0.1 имам за казване ... та 3.0.1 е бахти скапания фирмуер, първо много ми товари конфигурацията (2Г) като цяло, второ като пусна Сида и се опитам да инсталирам некое приложение ... и ме изхвърля, иконите ми се разместват, имам дори и повтарящи се икони а някои от тях стават изцяло сиви, трябва да рестартирам графичната среда, която я водат за спринг боард + това върви бавно, като цяло е адския шит. Единственото което успях да разбера е, че пач мобил инсталатион 3.0 рейди става и за фв 3.0.1 и още нещо, от QuickPWN до колкото разбрах, все още не са разработили софтуер специално за 3.0.1, защото предпочитат да чакат нов по-сполучлив фирмуер а още някаде бях прочел, че дори версиите 3.х.х за сега са били бета. За 2.2.1 като цяло става върви добре, не се бози, но много от приложенията се ъпдейтват и вече не стават за тоя фирмуер (например myspace) + това иконата за смс е с балонче и вътре пише СМС, което ми изглежда малко "цигания", още не поддържа бългаски формат на час и дата, както дни те от седмицата така и месеците от годината а и странното което забелязах при него е това, че в Сида като търся и като збъркам например нещо и като се опитвам да изтрия една буква, така наречения "бекспейс" се задържа натиснат и трие всичко до край и се пуска чак когато изтрие цялата дума или всички думи, зависимост колко сте написали. За 3.0, ми мисля, че това е фирмуера който е на средно ниво между тея двата, бая съвместим, не товари чак колкото 3.0.1 и поддържа апликациите които вече не стават за 2.2.1 . За сега съм с него ще чакам нов фирмуер.
така, това е от мен за сега, ако имам още забележки ще пиша по темата, естествено коментари, мнения, съвети, критики и подобни няма да са в излишък.
Личните ми впечатления от FW 3.0.1
Личните ми впечатления от FW 3.0.1
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson