iStore Бургас - Никога повече!

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
HuTpaT
Обратна връзка:

iStore Бургас - Никога повече!

Мнение от HuTpaT »

iStore Бургас е изключително некоректен магазин! Не си купувайте нищо от там! Едни мои познати ми поръчаха да им купя лаптоп от там и чанта. Купих MacBook-a и изрично попитах в магазина дали ще е възможно да заменя чантата с друга ако не я харесат и ми казаха, че нямало проблеми ... Оказа се на следващия ден, че има проблеми и не само, че не мога да върна чантата, която е запечатана както ми я дадоха, но и не мога да я заменя дори за по-скъпа ... На всичко отгоре те питат от къде си, за да направят преценка дали да бъдат малко по-снизходителни ... КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ОТ КЪДЕ Е ЧОВЕК?
Щях да купя сигурно още аксесоари за лаптопа, но след тази случка нямам намерение дори да влезна в магазина ... Кога ли в България ще започнат да се появяват хубави и коректни магазини ??? Едва ли в политиката на Apple е заложено подобно отношение.
iPhone 2G 8GB firmware 1.1.4 -> 2.0.1 -> 2.2
Аватар
MoridinBG

Re: iStore Бургас - Никога повече!

Мнение от MoridinBG »

iStyle != iStore
Reseller-и, нямащи нищо общо с Apple, освен оторизация за дистрибуция и си правят каквото си искат (:
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Публикувай отговор