За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Jupiter написа:Ватикана приветства нова технология, която предлага книги с молитви за iPhone, съобщи "Интернешънъл хералд трибюн".
iTunes програмата е разработена от технологично напредналия италиански свещеник Паоло Падрини в тандем с италиански уеб дизайнер. Молитвената книга е пусната на италиански, английски, френски и латински език с планове за разработване на португалска и немска версия в близко бъдеще.
Програмата е свалена 10 000 пъти в Италия от пускането й този месец и е част от програмата на Ватикана да достигне до младите хора.
Твърди се, че папата притежава iPod от 2006 година.
Ето това ме уби ...
Razer написа:
Kristian.Dinev написа:Ето това ме уби ...
а дано! Та да земе си спреш спама най-накрая !
Razer: Както си ми беше сънено в този коледен ден, твоя коментар ме на кара да се треса 10мин. в неистов смях. Благодаря. Хахахахахаха.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
A написа:Mommy says if I jailbreak my iPhone, I lose iPhone. (Мама каза, ако си jailbreak-на iPhone-а ще го загубя.)
Thus, no jailbroke. (Затова без jeailbreak.)
Could you share the theme please? It looks very original. (Би ли споделил темата си? Изглежда много оригинална.)
redhotsfan написа:Ау мале,верно бе.Колко съм убита.Аз се обърках от това,че сега има айфоун 3г и се ообърках,че новия айпод също е 3г,а моя 2г.А то новия е 2г,а стария 1г.Ей,объркващ айфоун 3г,ей ...
Това просто ме уби.
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
ЗДРАВЕИТЕ .Наскоро се здобих с текавтел.(в тема "програма за Ipod") и незнам как те си качвам от ком. снимки,музика и филми.Коя ми е нужната програма за тези неша.И сашто така не ми прави враска с Bluetooth с други тел. или с ком.ми.МЕРСИ
redhotsfan написа:Ау мале,верно бе.Колко съм убита.Аз се обърках от това,че сега има айфоун 3г и се ообърках,че новия айпод също е 3г,а моя 2г.А то новия е 2г,а стария 1г.Ей,объркващ айфоун 3г,ей ...
Това просто ме уби.
Якоооооооооооо, просто е без думи ! Евала за темата младежи
terazinni написа:продавам чисто новичак сас котиа сас пален комплект iphone3g 8gb за 890 лева за доставка сас кориер мозе да се пробва на миасто ..... за конт 0885999181 или skype cakala66
terazinni написа:продавам чисто новичак сас котиа сас пален комплект iphone3g 8gb за 890 лева за доставка сас кориер мозе да се пробва на миасто ..... за конт 0885999181 или skype cakala66
Антъни, Бате не знам кой набор си ама като ти гледам С3 ком-а в друга тема, май сме там някъде и двамата. Няма ли начин да поставиш някакво условие на тема грамотност (поне 3-ти клас) при логване в сайта, че направо полудявам. Това което чета е ПЛАЧЕВНО, не е смешно. Ако има родители между вас форумци - Проверявали ли сте скоро знанията на ВАШЕТО ДЕТЕ?! Или е важно да му купим айфонче и с това да е повече от другите деца. Извинявайте за сериозния тон, ама аз май имам задаващ се проблем от този род...
kasparr написа:взех си телефон от един познат iPhone 2G виждам че софтуеера е до 2.2.1 свалих си игри и проложения но не мога да му сложа нищо тригва да се инсталира през iTunes но в последния момент ми казва че има грашка това е за всички игри и приложения как се инсталират приложения ако някои може да помогне
ppavel написа:ЕДИН ПРИАТЕЛ СИ ВЗЕ ТЕЛЕФОН ОТ ВАПРОСНАТА ФИРМА НО НЕ РАБОТИ КАМ НИТО ЕДНА МРЕЖА САМО ПРИ ПОЯАВАТА НА 3G СИГНАЛ ЗАПОЧВА ДА РАБОТИ . Слагах ме карти на ГЛОБОЛ, М-тел и по един и същ начин се държи. Като го ниама 3G сигнала не може да набира , а ката бъде набран казва че абоната е извън опхват . Някаква идея какво му е?
ppavel написа:не иска да работина на глобол само при пояавата на 3g сигнал става
ppavel написа:едиствените които го бараха бяха те след като им казахме че нешто не работи
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
mustaka написа:Как мога да закрепя въженце за вратъ или за раката,някой пробвал ли се е.Тея от apple не са помислили за такованещо.дайте няква идея как да стане.На дупчиците на говорителя може ли да стане?
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
За Програмите да.Но май ти не си наясно ,че тоя тип Ай фон като го включиш към Айтюнс със сим карта се Джейлбрейква сам и се отключва.Аз му направих чист рестор 2.2.1.Сам се джейлбр.иии send to Apple Store London
ivosf написа:Имам такъв вапрос със iphone 3G фабрично заключен мога ли да го ъпгреидна до 2.2.1 със формуеър 02.28.00 ако ползвам Custom Firmware който няма да ми смени беизбана
А ти какво искаш? Приложение с което да правиш секс ли? Може и да се измисли нещо специално за теб, все пак iPhone разполага с 3.5mm жак.
Ето и от мен един бисер, на който страшно се ядосах!
BLizZarD написа:телефона е като новичак с протектор на екрана с зарядно,зарядно за кола,и усб.като цяло е уникален.от град пловдив сам.за повече информациа скаип didio_dimitrov или гсм XXXXXXXXX цена 789лв. която не е последна!