От къде научихте са сайта iPhone в България?
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
От къде научихте са сайта iPhone в България?
Я да видим сега кой откъде е научил за сайта/форума и как е попаднал на него... 

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
- Ivailo.Markov
- Обратна връзка:
Re: От къде научихте са сайта iPhone в България?
Научих за сайта от Българската Уикипедия.
1 iPod Touch Jailbroken (instructed my friend on Skype) 

Края на октомври ме помолиха да отключа един телефон и тогава попитах Google, и той ме отведе там където трябва! 

May The Force be with You!
Ами като се прибрах от Щатите и се наложи да си отключа телефона,попитах стария гугъл и той ме доведе насам...
,за което естествено страшно се радвам,щото сайта и форума са мноооогооо полезни 

iPhone 4GB,FW 2.2
Тук ме доведе clIpper 

от Теб! :mrgreen:Bloody написа:Я да видим сега кой откъде е научил за сайта/форума и как е попаднал на него...
а иначе чух един глас ми шепнеше на ушото

Да Живее GOOGLE 

препратка от форума на дата.бг , ако не се лъжа 

● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
От твоя блог,който чета редовно 

-
...или това, или гуугъл, не помня кое беше първоJupiter написа:препратка от форума на дата.бг , ако не се лъжа

БЕЗ ПАНИКА
От "Google". Още преди да ми пристигне телефона в БГ се ровех да попрочета малко и хоп...
... а и като видях снимки от Антон в сайта и си викам: Я, ама това е снимано от моя блок :lol: където живях като по-малък!!!

... а и като видях снимки от Антон в сайта и си викам: Я, ама това е снимано от моя блок :lol: където живях като по-малък!!!
iPhone 8GB 1.1.2 OTB (04.02.13_G) --> рестор до 1.1.4 iTunes (04.04.05_G) --> Unlock (1.1.4) [ZiPhone 3.0] --> Български проект = iPhone 8GB 1.1.4 (04.04.05_G)
Аз по същия начин.nistel написа:От твоя блог,който чета редовно
iPhone 4
от google аз.
търсех си фикс за проблема с caller id-то, защото е супер досадно да те търсят някакви хора и да не знаеш кой
браво за форумчето супер е... друго си да четеш на роден език, колкото и да сме го забравили покрай всичкия този англииски.
respect
търсех си фикс за проблема с caller id-то, защото е супер досадно да те търсят някакви хора и да не знаеш кой

браво за форумчето супер е... друго си да четеш на роден език, колкото и да сме го забравили покрай всичкия този англииски.
respect
iPhone 2G 16G - ОTB 1.1.2 -> 2.2 –> 3.0.1 -> 3.1.2 Activated>Jailbroken>Unlocked/Carrier: T-Mobile - вечната машина

iPhone 3G 16G (white) - OTB ??? -> 3.1.2 Activated>Jailbroken>Unlocked/Carrier: T-Mobile - SOLD!
При мен са навързани нещата като си купих WII - през гугъл попаднах на блога ти , а после като видях ,че iphone-a е пълноценно работещ и в България нямаше съмнение - трябваше да го имам 

Още като видях телефона по телевизията и си казах "Това ще е моя нов телефон"! Ама много пари ми се струваха по това време ...
Отидох в Казахстан на командировка и там го видях на живо ... дайе го и пипнах
, но струваше 1000$ отключен :o ... 2 или 3 месеца гобикалях БГ нета, забелязах сайта, но не му обарнах нужното внимание ... докато инфлацията не удари 13% и парите станаха по-малко ... тогава забелязах видях в друг сайт че се продава за 950 лв и това ми беше достатъчно ...
Човекът, от който го купих, ми каза за форума ... късно но пак добре
Отидох в Казахстан на командировка и там го видях на живо ... дайе го и пипнах

Човекът, от който го купих, ми каза за форума ... късно но пак добре

iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!