Купих си iPhone от Globul. Вашата история.

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
99ufo99
supporter

Re: Купих си iPhone от Globul. Вашата история.

Мнение от 99ufo99 »

Книжката е на БГ цялата, а самолетчето е там защото не го ползвам като гсм-в момента и съм го спрел да не се конектва през 3G-то когато съм си в къщи на Wi-Fi.
Аватар
tnt

Мнение от tnt »

Нали имаш инсталиран BossPrefs.
iPhone original 8GB 1.1.2 OTB > 1.1.4>2.0.1>2.2
iPhone 4 8GB 6.1.3
iPhone 5 32GB
iPhone 7 Plus 128GB
99ufo99
supporter

Мнение от 99ufo99 »

Да, верно че и от там може :) но тепърва ги разучавам програмките кое и как .. :)
Leshpera

Мнение от Leshpera »

Абе пичове ще не казахте, че искате unboxing :) В книжката нищо особено няма. Типичната за iPhone.
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Следващия да снима UNBOXING!
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

А стига мрънкоч вече. Unboxing та unboxing - какво толкова? Все едно да гледаш как друг прави секс с девственица. Ебати "удоволствието".
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
TeDDy

Мнение от TeDDy »

О-о-о-о, по-голям кеф от това за "животните в гората" няма... =D>
iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Миркони

Мнение от Миркони »

Айде и аз от днес се присъединих към голямото и задружно семейство :) Телефончето е страхотно... Досега беше лесно да си чета ей така из форума, а сега ще трябва да чета и да прилагам :)) Взех си го с 20лв. плана като мисля, че 500 мб ще са ми предостатъчни, след като имам wifi в офиса. Апропо от Германос Бургас ми казаха, че 2 годишната гаранция включва и software и ако съм бил го jailbrake-нал гаранцията отпадала (в Германос на Витошка момъка ме гледаше все едно говорех на суахили).
Аватар
RRS

Мнение от RRS »

Ми то за него може и да си е звучало на суахили,иначе честито да ти е телефончето да си го ползваш с кеф и да му се радваш :) :P
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

Вчера направих Jailbreak на едно телефонче закупено от Globul и искам да споделя с вас че не е нужно да се набива 2.2.1 а действате директно с QuickPwn. Все пак се уверете че версията му е 2.2.1 в Settings/General/About/Version.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Еми много ясно, че не е нужно да се слага. Нито при телефони на Глобул, нито при който и да е :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
lager

Мнение от lager »

Спокойно, оказа се, че хората в магазините не са много виновни, че не знаят какво продават :) Питах един от продуктовите им мениджъри ще има ли проблем за гаранцията ако си jailbrake-на моето добиче ... наложи се първо да обясня какво е това животно и има ли то място на нашия HDD и след дълги размисли въпросния човек каза: "Tова там дето го каза със софтуера не е май много легално и можеш да имаш проблем". А това е един от хората, които водят преговори с Apple и бля бля. Остава само (дано не се случва на никой) такъв телефон да стигне до сервиз, че да видим какво становище ще пуснат :)

P.S. Ако все пак ни се наложи да го носим до Globul/Germanos за сервиз да не забравим Restore, че тия в София ше го гледат като голям камък :B
Миркони

Мнение от Миркони »

Апропо, като казахте българска клавиатура, интересно защо от Apple не са сложили хммм... Дано с OS 3.0 да има, че e-mails главно на български пиша...
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Кое му е учудващото? До скоро от Apple не ни смятаха за съществуващи на тази планета. Много ясно, че няма да има българска клавиатура на устройството им. Не съм видял телефон, в който по подразбиране да има езици от страни, в които не се продава официално.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Миркони

Мнение от Миркони »

Sisq0 написа:... в които не се продава официално.
E вече нали стана ясно, че е официално? Аз затова питам дали с OS 3.0, може да я има?
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Ти не пита дали във FW 3 ще има БГ клавиатура, а сподели, че се надяваш да има.
Сега вече питаш, но няма кой да ти отговори, понеже никой от тук не знае.
Миркони

Мнение от Миркони »

Прави сте, аз малко се обърках... и все пак дано я има, понеже за сега съм го разрешил този проблем като му активирах руската клавиатура, но разположението на буквите е доста странно (то не, че съм свикнал с червените на клавиатурата, но това е друг въпрос)... Ех фонетика :)
jorleto

Мнение от jorleto »

Sisq0 написа:Кое му е учудващото? До скоро от Apple не ни смятаха за съществуващи на тази планета. Много ясно, че няма да има българска клавиатура на устройството им. Не съм видял телефон, в който по подразбиране да има езици от страни, в които не се продава официално.
Apple знаят къде сме и си имат доста добра поддръжка за БГ в MAC OS X. Затова е съвсем резонно да смятаме, че след като официално се появихме в списъка на страните с iPhone, в следващата версия на iPhone OS ще има поддръжка и за нас. :)
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

Миркони написа:Прави сте, аз малко се обърках... и все пак дано я има, понеже за сега съм го разрешил този проблем като му активирах руската клавиатура, но разположението на буквите е доста странно (то не, че съм свикнал с червените на клавиатурата, но това е друг въпрос)... Ех фонетика :)
Ами то си има и фонетична, и БДС клавиатура за iPhone ;)
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Публикувай отговор