Търся програмист, които да пише на С
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Търся програмист, които да пише на С
Имам нужда от помощ за една курсова работа. Ще се радвам ако има човек, който може да пише на С да удари едно рамо (солидно).
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Re: Търся програмист, които да пише на С
И аз търся такъв умен човечец.
По-конкретно ми трябва за написването на програма за PIC процесор на C или Асемблер.
Предварително да си кажа, че аз хал хабер си нямам идея, как стават тия неща.
Adamov, за каква курсова става въпрос?
По-конкретно ми трябва за написването на програма за PIC процесор на C или Асемблер.

Adamov, за каква курсова става въпрос?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Задание:
Да се напише програма на С за тест по програмиране, който включва 10 въпроса, на който се отговаря с ДА/НЕ. Информацията за резултатите от теста включва Фак. № и отговорите на всеки от 10-те въпроса. В програмата първо се въвеждат правилните отговори на въпросите в символен низ, а след това Фак.№ и отговорите на студентите.Програмата да е организирана с меню и да реализира (чрез функции):
Четене на данните от файла;
Записване на данните във файла;
Изчисляване на процента на правилните отговори на даден студент;
Изчисляване на средният процент на правилни отговори на студентите и извеждане на резултатите в следния вид:
Резултати от тест по Програмиране
Фак.№ Отговори % правилни отговори
Xxxxxxx ДДННДДННДН xx.xx
……… ДДДДНННДДН _________________
Среден процент правилни отговори: xx.xx
Изисквания към курсовата работа:
Имената на файловета ,в който се съхраняват данните на информационната система се подават само от потребителя, като параметри от командния ред при стартиране на програмата.
Диалогът с потребителя да се реализира чрез менюта и/или диалогови прозорци.
Да се напише програма на С за тест по програмиране, който включва 10 въпроса, на който се отговаря с ДА/НЕ. Информацията за резултатите от теста включва Фак. № и отговорите на всеки от 10-те въпроса. В програмата първо се въвеждат правилните отговори на въпросите в символен низ, а след това Фак.№ и отговорите на студентите.Програмата да е организирана с меню и да реализира (чрез функции):
Четене на данните от файла;
Записване на данните във файла;
Изчисляване на процента на правилните отговори на даден студент;
Изчисляване на средният процент на правилни отговори на студентите и извеждане на резултатите в следния вид:
Резултати от тест по Програмиране
Xxxxxxx ДДННДДННДН xx.xx
Изисквания към курсовата работа:
Имената на файловета ,в който се съхраняват данните на информационната система се подават само от потребителя, като параметри от командния ред при стартиране на програмата.
Диалогът с потребителя да се реализира чрез менюта и/или диалогови прозорци.
Какъв компилатор за C ползвате?
Аз уж имам някакви познания по програмиране (за съжаление много малки по C), но грам не мога да схвана условието на задачата
Не знам човек, който сега те първа ги учи тези неща как ще разбере условието.
Това е много объркващо:
След това:
За въвеждането на отговорите на студентите пак бих си задал същия въпрос - по какъв начин ще се въвеждат?
Adamov - извинявай, че ти спамя по темата. Просто тези неща (а и не само те) ми се струват много объркващи и за това наблягам на тях. Ако си наясно с тях може да ги дадеш като информация, така че който разбира от C да ти помогне по-лесно.
Аз уж имам някакви познания по програмиране (за съжаление много малки по C), но грам не мога да схвана условието на задачата

Не знам човек, който сега те първа ги учи тези неща как ще разбере условието.
Това е много объркващо:
В същото време се казва:Информацията за резултатите от теста включва Фак. № и отговорите на всеки от 10-те въпроса.
Как така хем резултатите трябва да включат отговорите на всеки от 10-те въпроса, а в примера, е дадено друго?Резултати от тест по Програмиране
Xxxxxxx ДДННДДННДН xx.xx
След това:
Как ще са въведени отговорите на въпросите в този низ? Ще са зарделине със запетайка (примерно: ДА,НЕ,НЕ...), ще са разделени с нещо друго (примерно: ДА НЕ НЕ...), ще са съединени (примерно: ДАНЕНЕ) и това не е много нясно.В програмата първо се въвеждат правилните отговори на въпросите в символен низ, а след това Фак.№ и отговорите на студентите.
За въвеждането на отговорите на студентите пак бих си задал същия въпрос - по какъв начин ще се въвеждат?
Adamov - извинявай, че ти спамя по темата. Просто тези неща (а и не само те) ми се струват много объркващи и за това наблягам на тях. Ако си наясно с тях може да ги дадеш като информация, така че който разбира от C да ти помогне по-лесно.
ето такаtotopz написа:Как ще са въведени отговорите на въпросите в този низ? Ще са зарделине със запетайка (примерно: ДА,НЕ,НЕ...), ще са разделени с нещо друго (примерно: ДА НЕ НЕ...), ще са съединени (примерно: ДАНЕНЕ) и това не е много нясно.
ДДДДНННДДНAdamov написа:Задание:
Xxxxxxx ДДННДДННДН xx.xx
а и в такива случаи се проявява малко въображение - то се оценява

единствения въпрос в случая (щом ще се ползват функции) е "Какъв компилатор за C ползвате?"
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Моя грешка 
Заблудих се по това "...на който се отговаря с ДА/НЕ".
Така има повече логика.

Заблудих се по това "...на който се отговаря с ДА/НЕ".
Така има повече логика.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Приятели, благодаря за интереса. Аз обаче съм пропуснал да спомена в темата, че потребителят на форума ни г-н Димитър Лазаров (intruder) бе така любезен да предостави услугите си и знанията си и да се нагърби със задачата за създаването на тази курсова работа, за което искам горещо да му БЛАГОДАРЯ. Още един път искам да благодаря на всички, които показаха, че са готови да помогнат.
Поздрави
Адамов.
Поздрави
Адамов.
Добър самарянин ли търсиш или ще си говорим по бизнесmupo написа:И аз търся такъв умен човечец.
По-конкретно ми трябва за написването на програма за PIC процесор на C или Асемблер.![]()

За какъв PIC става дума? 16/18/24?
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Дисциплинате е за PIC 16, но по принцип няма значение с какъв PIC ще се направи стига да върши работа.
Задачката е за направата на цифров термометър т.е.
Към PIC-a трябва да има вързан термо датчик (предполагам), който да мери температурата, а информацията от него да се обработва от PIC-a, който да я праща към компютъра през серийния интерфейс.
Единственото което зная е, че серийния интерфейс се реализира чрез USART модула. Но то това всеки запознат дори и малко с PIC го знае.
П.П. Мале в какво съм се забъркал.
Към PIC-a трябва да има вързан термо датчик (предполагам), който да мери температурата, а информацията от него да се обработва от PIC-a, който да я праща към компютъра през серийния интерфейс.
Единственото което зная е, че серийния интерфейс се реализира чрез USART модула. Но то това всеки запознат дори и малко с PIC го знае.

Още ли търсиш?mupo написа:Дисциплинате е за PIC 16, но по принцип няма значение с какъв PIC ще се направи стига да върши работа.
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
(Unfortunately it's Buddah)
Защо не купиш готов модул ?mupo написа:Дисциплинате е за PIC 16, но по принцип няма значение с какъв PIC ще се направи стига да върши работа.
Има толкова различни, повечето от които имат дори SDK.
iPhone 3GS + Incipio Feather (Black)
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT
Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT
Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
Необходима ми е само програмата, а не готов модел.
Ако знаеш къде има готови модели (на това което ми трябва) с включен софтуер с радост бих ги разгледал.
Ако знаеш къде има готови модели (на това което ми трябва) с включен софтуер с радост бих ги разгледал.
Миро, в къщи мисля че имам готов сорс на това което търсиш, но трябва да погледна папката с пикльото за да съм сигурен ..
ПС: Ето от тук си я дръпни и разгледай реализацията (на пикльовски асемблер е btw). Успех.
ПС: Ето от тук си я дръпни и разгледай реализацията (на пикльовски асемблер е btw). Успех.
iPhone 3GS 16GB Black BG / FW3.1.2 JB
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]