След update на Windows XP SP3??
След update на Windows XP SP3??
От 2 седмици реших да си давам update na windows-a (със SP3 съм) и първите няколко пъти се update-a без проблем, но тая вечер като се update-a и след като рестартирах ми изписа, че ключа е невалиден и ми дава няква страница от нея да си закупя нов windows. Един вид, че в момента съм с windows, който не ми е лицензиран от Microsoft. Та въпроса ми е как да си направа windows-a да си е отключен (в момента долу до часовника има едно прозорче, което си стои там и неможе да се махне, както и wallpaper ми постоянно изчезва и става черен екран) ??? Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен ако ми каже, че не ми се инсталира наново windows. 

Re: След update на Windows XP SP3??
http://www.zamunda.net/details.php?id=144668" onclick="window.open(this.href);return false;
Теглиш -> стартираш Installer.bat -> кефиш се
http://4storing.com/7mqco/1abbbad2e0c86 ... 90d22.html" onclick="window.open(this.href);return false; - ако не ви се занимава с торенти.
Теглиш -> стартираш Installer.bat -> кефиш се
http://4storing.com/7mqco/1abbbad2e0c86 ... 90d22.html" onclick="window.open(this.href);return false; - ако не ви се занимава с торенти.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Ехеее мерси sisq0, бая щях да се рова докато го намеря това 

Да закасня, но мерси все пак. Току що инсталнах това от на Sisq0 линка и стана, отключи се. Но ми е интересно дали след всеки update ще трябва да се пуска наново. 

Само ако ъпдейтът включва и нова версия на WGA validation. Но тогава ще трябва да потърсиш и по-нова версия...tonygti написа:Но ми е интересно дали след всеки update ще трябва да се пуска наново.
Другият вариант е да не обновяваш...
Еми предполагам, че в такъв случай веднага след новата версия на WGA validation ще излиза и нова версия на крак 

Вместо да се занимаваш с WGA.. Не го инсталирай
Като ти изтегли ъпдейти не му пускай Express, а му пусни Custom.. Там избери всичко без WGA 

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Но има някои ъпдейти, които не могат да се инсталират без да мине WGA.
Пример?
Така е, Антъни е прав. Просто не ти дава достъп до останалите, докато не инсталираш WGA.
Интересно.. Или съм бил разсеян и не съм го видял (не вярвам да не го видя), или при мен такова нещо няма.. По принцип тегля всички и инсталирам всичко без WGA и всичко е на 6.. предполагам