Sony Ericsson XPREIA X1 и Bluetooth?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
The Shaman
supporter

Re: Sony Ericsson XPREIA X1 и Bluetooth?

Мнение от The Shaman »

Fa1n7 написа:Да, но колко време ползваш Нокиа-та си? Колко време се забавляваш с нея?
Да ти кажа навъртам разговори от по до 200 ,300 часа на месец , такава ми е работата. От друга страна съм си едно непораснало дете и в телефоните ми винаги, играя ги или не, присъстват по минимум 20 игри... Така го ползвам, по много от всичко. :)
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

Е, аз още съм тийн. Играя с айПод-а и не мога да намеря толкова хубави игри за Нокиа. :)
iPod Touch Firmware : Updated To 2.2
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Айде стига спор.

Аз вече си взех Nokia N79, свършило е :)
И честно казано съм очарован!
Не съм очаквал толкова добър телефон да е точно тази.
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Maни мани... за него SE е най-великата марка след iPhone най-вероятно, щото нали го има и... пък нали SE са толкова напред от Нокия, че се възгордяха и направиха най-великия XPERIA Х1 или как е там не го знам, ама и надали някой, който се е докоснал до него би повече го пипнал... хайде сравни X1-то дето струва около 1000 лв.. +- 200 лв. с Нокия 5800 дето е 450 лв. и да видим а ? ае да престанем с тия спорове безсмислени.. .и ми покажи колко модела и модификации на телефони имат СЕ за богаташите ? нали са толкова напред, че даже немогат да се отпуснат да направат телефон за стотици хиляди...
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

Хахаххаха! Не разбираш ни най-малко! Сравни Нокията със СЕ Idou! И да ти кажа- всеки ден се докосвам до 5800! Не става. Много слаб хардуер и софтуер! Каквото искаш си говори. И никога не съм казал, че СЕ са най-добрите. Също така нямам и айФоун, но на теб ти е прекалено трудно да прочетеш какво пише на не повече от 2-3 сантиметра под този мой пост!
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Не съм фен нито на СЕ, нито на Нокия, но СЕ имат един телефон за богаташи, не е като да нямат. http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=20385" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Аз съм голям фен на СЕ, но такива изгъзици не харесва. Нокия 1100 + 2 диаманта = Верту за една купка пари.. бляк.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Fa1n7 написа:Хахаххаха! Не разбираш ни най-малко! Сравни Нокията със СЕ Idou! И да ти кажа- всеки ден се докосвам до 5800! Не става. Много слаб хардуер и софтуер! Каквото искаш си говори. И никога не съм казал, че СЕ са най-добрите. Също така нямам и айФоун, но на теб ти е прекалено трудно да прочетеш какво пише на не повече от 2-3 сантиметра под този мой пост!
недей сравнява 2008-ма година телефон с 2009-та година... аз нестига, че сложих 2 телефона от 2008-ма година на кантар при положение, че нокиата е с 600 лв. по-евтина, а и какво я оплюваш при положение, че СЕ-то с тези бозави неща и по 1 мин чакане за дадено нещо и с цена прекалено над тази, която я заслужава и не го споменаваш хич... а за парите и така както работи аз я оценявам на прекалено над СЕ-то ;)

това да слагаме телефони на кантар и да са надпираме за 2 различни марки ти казах, че е тъпо, защото всеки си има вкус и изисквания и всичко това се базира на годините на даден човек и това, което го обгражда, защото както АдамВО :) вика, че Верту-ту е боклук без нищо ... е така е, ама, ако съм някой, който на седмица изкарва по 10 хилки и неразбирам грам от телефони бих си го взел само за газарлъка, защото след като изкарвам тея пари то и акъла ще ми е прекалено смален от наркотиците и няма да мисля изобщо за нищо друго освен газърлък ;)
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

5800 струва 500 лева и качеството и е за толкова! Повярвай. ;)
Аватар
horror

Мнение от horror »

хихи, 5800 http://eldarmurtazin.livejournal.com/323557.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"While vile mutants still draw breath, there can be no peace. While obscene heretics' hearts still beat, there can be no respite. While faithless traitors still live, there can be no forgiveness."
- Legiones Astartes Silver Skulls' Catechism of Hate, Verse 1 of XXV
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Fa1n7 написа:5800 струва 500 лева и качеството и е за толкова! Повярвай. ;)
а XPERIA-та като струва 1000 и кусур лева и ти твърдиш, че качеството и е за толкова ? .. казах ти, че няма смисъл от спорове на такива теми, защото както няма да спре надспорването за Астра и Голф и БМВ, Ауди и Мерцедес.... така и Нокия и СЕ ще си продължават... нито аз съм прекалено компетентен относно тези неща, нито ти като гледам как говориш за даден телефон... споровете се започват единствено или от Хора живеещи в тяхни си светове или от глупаци, които са пълни инати ;) затова аз съм до тук, понеже нейскам повече изказвам обективни мнения или пък да защитавам 1 компания... всеки си има + и - , и за всеки влак си има пътници !
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

В крайна сметка всички сме стигнали до iPhone, кой повече, кой по-малко. Това е важното тук. :)
Публикувай отговор