Sony Ericsson XPREIA X1 и Bluetooth?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Sony Ericsson XPREIA X1 и Bluetooth?

Мнение от Raptole »

Тъй като имам iPhone 3G и се нуждая от Bluetooth, а той няма, понеже всекидневно пращам нещо, предимно снимки и си взех телефона от 2007-ма и го ползвах до Петък, когато го изпуснах по стълбите в блока и не става вече за нищо.
Имам около 1000-1100 лева и ми се иска да си взема нов телефон, който да има възможността да праща всякакви файлове по Bluetooth. Най-вече снимки, знам, че не съм направил най-добрия избор с този Windows Mobile, но все пак е добре.
Та искам да знам дали този въпросен Sony Ericssоn може да праща файлове по Bluetooth?

И също така дали си заслужава парите, защото хич не са си малко, или да си взема една Nokia N79.
Между другото сега се чудя между двата телефона, кой да избера, дали Nokia N79 или Sony Ericsson XPERIA X1 ... помогнете ми :)
Аватар
nikyyyyyy

Re: Sony Ericsson XPREIA X1 и Bluetooth?

Мнение от nikyyyyyy »

Просто ако не си се докосвал до айФон можеш да се прежалиш с на Експерия тъч скрийна. Обаче аз бях пипал доста при това айФон и когато взех Експерия я ползвах 1 седмица и не издържах и я оставих в шкафа. До скоро се продаваше, добре че се махна, понеже не можех да и свикна. Иначе има много хубав дисплей с добра резолюция, с блутуута не можах да се оправя и да пратя файл, нито да получа, не знам защо. Музиката не е силна. Изглежда леко евтино има разни пластмаси които не ми допадат. С айФонската клавиатура се пише по-бързо. Има и още доста работи, питай ако се сетиш.
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Лелее ми то аз съм собственик на айфон от септември месец и много съм му свикнал ... пробвах се с на братовчед ми HTC G1-то но не ми хареса, но вярно ли, че телефона не може да приема и изпраща файлове?
Защото аз точно затова искам да си взема нов, защото имам айфон имам и друг, който го ползвах за пращане на файлове, но го счупих и сега искам нов, който да е добър, истински добър. Но като гледам май не си много щастлив от XPERIA-та, а?
Кажи малко повече за нея ... защото даже утре сутринта щях да се обаждам да я поръчвам :(
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Пууу големи измамници има на тоя свят еей!

Един в ревюто си на тоз телефон вика, супер е, много е бърз за работа, всичко е ОК, друг с друго ревю пак в ютуб вика, че се е разочаровал и че е много бавен с тоз Уиндоус ... бахти хората ... във ФонАрена казват, че телефона е суперски

Само вие ми останахте хора. .. помогнете ми ... струва ли си да ги дам тази пари? :((
Аватар
petkoxray

Мнение от petkoxray »

Aми не знам дали си струва,но телефона 100% може да работи с блутот нормално...
Аватар
OutRageous

Мнение от OutRageous »

И аз го ползвах няколко дни и сам повече от възмутен.Въобще не ми харесва как работи.Забива,чакам около 10 сек. да тръгне някакво качено клипче, тотален ужас.Nokia каквато и да е за мен е по добрия вариант.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Писал съм го на 100 места във форума. Явно трябва да го напиша и тук. Мен лично телефона ме кефи много, НО Е БАВЕН!! И то много.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

Бавен или не, не си взимай НОКИА! Не прави тази грешка. Сякаш да замениш Мерцедес с VW! По-дбре едно HTC... Все пак мисля, че ако си взмеш Х1 и му сложиш TouchFlo 3D ще си много доволен!
iPod Touch Firmware : Updated To 2.2
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Fa1n7 написа:Бавен или не, не си взимай НОКИА! Не прави тази грешка. Сякаш да замениш Мерцедес с VW! По-дбре едно HTC... Все пак мисля, че ако си взмеш Х1 и му сложиш TouchFlo 3D ще си много доволен!
Е тука вече се оака!
VW мога да ти кажа, че изобщо не са зле!
И нито пък Нокиа е зле, защото до сега съм имал 7 NOKIA телефони и нито един с дефект или нещо, само този N73, който като изпуснах от 6-7 метра се счупи.
Всички други са суперски ;) така, че не си много прав ;)

Иначе по темата:

ПОРЪЧАХ СИ NOKIA N79 и смятам, че направих добър избор, дано само не ми пратят някой китайски боклук, защото ще е лошо :(
Аватар
kal1ch

Мнение от kal1ch »

Бих казал, че си направил по-добрия избор. ;)

Симбиан е мноооого по-добър и стабилен от бозицата.
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

kal1ch написа:Бих казал, че си направил по-добрия избор. ;)

До, но е по-грозен. Определено е морално остарял. Даже не ми изглежда като ОС. Никой не може да отрче, че "лидерът" всъщност много назадна в последните 1-2 години. Или пък някой от вас може?!

П.С.
Искаш да ми кажеш, че Нокиа са по-дбри от Епъл?!?!
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Fa1n7 написа:

До, но е по-грозен. Определено е морално остарял. Даже не ми изглежда като ОС. Никой не може да отрче, че "лидерът" всъщност много назадна в последните 1-2 години. Или пък някой от вас може?!

П.С.
Не, но определено Nokia са по-добри от Sony Ericsson И в това съм се убеждавал многократно ;)

И сега пак ще те питам, от къде изкара това, че си мисля, че НОКИЯ са по-добри от ЕПЪЛ? o_O
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

Нокиа, в момнта са много по-зле от СЕ. Собено ако става въпрсо за иновации.
А за качестово- не съм чуал за Се с проблеми.
Аватар
kal1ch

Мнение от kal1ch »

Fa1n7 написа:

П.С.
Посочи къде съм го написал. o_O

Нокиа определено са по-добри от СЕ. Може да не бъкат от иновации, но поне като пуснат телефон го пускат когато са обявили, че ще излезе, и не са пълни с бъгове като СЕ.

Не си чувал за СЕ с проблеми?! Потърси малко в гугъл и ще намериш.. развалени джойстици, олющени клавиатури и как на някои хора им забива телефона ей така и всички данни изчезват безследно.

И ако Симбиан е морално остарял, какво да говорим за WinMo? Не са направили нищо интересно от години. А и WinMo е доста по-бавен.
bronc

Мнение от bronc »

абе до няколко дни излиза приложение за блутут...
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Едва ли и разработчиците знаят ;) Надяваме се да е скоро.
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

Като говорим за развалени джойстици може да говрим за телефони от последната година, ок?! Зашото не съм чувал за такова нещо от поне... 2-3 години!
Аватар
kal1ch

Мнение от kal1ch »

Сигурно защото слушаш избирателно. :))

Няма да споря повече с теб, просто няма смисъл. Едва ли някога ще стигнем до съгласие.
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

Съгласен съм! =))

Само едно нещо искам да знам. Кажи ми някой телефон на Нокиа, който да бъде единствен и да няма друг с неговите или пък с много близки до неговите функции!
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Fa1n7 написа:Съгласен съм! =))

Само едно нещо искам да знам. Кажи ми някой телефон на Нокиа, който да бъде единствен и да няма друг с неговите или пък с много близки до неговите функции!
Оффф... ето ти ЕДИНСТВЕН - http://vbox7.com/play:2ea8c3d5" onclick="window.open(this.href);return false; ... ае стига вече спам. Сигурно ще кажеш, че е прототип и т.н. ... еми да прототип е - може и да не излезе, но ти показвам нали искаше нещо Единствено, където другите нямат такива функции! ;)
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

Браво! Невероятен телефон... за тези, които нямат какво да правят и могат само да си гърчът телефоните! Якоооо! НОКИА НЕ СТАВАТ!!! ФАКТ, КОЙТО Е ПРИЗНАТ ОТ МОГО ХОРА!
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Fa1n7 написа:Браво! Невероятен телефон... за тези, които нямат какво да правят и могат само да си гърчът телефоните! Якоооо! НОКИА НЕ СТАВАТ!!! ФАКТ, КОЙТО Е ПРИЗНАТ ОТ МОГО ХОРА!

оффф... навлизаш в теми от сорта "BMW vs. Mercedes", "Golf vs. Astra", "Asus vs. Gigabyte", "Nokia vs. Sony Ericsson" и т.н. ... вече ти чухме мнението преди 5-6 твои мнения, които постоянно твърдиш колко голями боклуци са, всеки си има мнение и вкус... и всеки си харесва това което му оляга и споровете са безсмислени... България е демокрация, в която всеки може да си изразява мнението, но не и да го налага! хайде престанете вече :)
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Fa1n7 написа:Браво! Невероятен телефон... за тези, които нямат какво да правят и могат само да си гърчът телефоните! Якоооо! НОКИА НЕ СТАВАТ!!! ФАКТ, КОЙТО Е ПРИЗНАТ ОТ МОГО ХОРА!
Много ясно, че Нокия не става за нищо, няма и да стане никога...
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Малко и аз обръщам темата, но да си кажа. Цял живот ползвам Нокия. Имал съм и други марки, доста често сменям телефони. По-добро от Нокия няма и е доказано по всички методи. Сега съм с iPhone и той застана преди Нокията, но втория ми тел е пак Нокия.
Аватар
Fa1n7

Мнение от Fa1n7 »

Да, но колко време ползваш Нокиа-та си? Колко време се забавляваш с нея?
Публикувай отговор