Слухове за следващото поколение iPhone [вече със снимка!]
Re: Информация за следващото поколение iPhone
AdamVO с такива сертификати ходи до нужника 

Не успорвам уменията на никой тук (камо ли пък на Адамов)...
Нищо де, ще поживеем-ще се посмеем...последни
Нищо де, ще поживеем-ще се посмеем...последни

Последно промяна от toxata на 07 Фев 2009, 23:34, променено общо 2 пъти.
Това беше шега естествено. Бих се радвал на едно официално представяне на iPhone в България, пък било то и от гречката фирмица 

Coming soon ... както казах някъде средата на март (мисля,че около 15)
Последно промяна от toxata на 07 Фев 2009, 23:34, променено общо 2 пъти.
Вече имаше един, който работеше в Глобул и друг, който беше в Германос. Наслушали сме се на това. Всички имаха убедителни аргументи. Докато не го видя в сайта на Епъл няма да повярвам, ако ще да си брат на Стив Джобс. Аз лично ще се радвам да се появи официално, но само ако се продава и фабрично отключен.
Специално за теб ще поствам всичко ново, което науча - записвай и след време сверявай...
Последно промяна от toxata на 07 Фев 2009, 23:35, променено общо 2 пъти.
Имам дежа вю с теб. Поствай каквото искаш. Не виждам от какво ще съм разочарован, дори и да си прав. Просто съм убеден, че края на март ще те е срам да пишеш тук.
Ще си разочарован от това, че пред толкова хора си се издънил, а знаем че си капацитет
. Ще се извиня лично на теб ТУК, че съм те подвел с грешна информация, ако това, което съм написал не се случи 
Хахах за дежа вю-то съм съгласен-всеки път ме наяждаш

Хахах за дежа вю-то съм съгласен-всеки път ме наяждаш

Последно промяна от toxata на 07 Фев 2009, 23:36, променено общо 3 пъти.
Ок, а аз на теб 

Deal 
може да изтриете излишното

може да изтриете излишното
Последно промяна от toxata на 07 Фев 2009, 22:54, променено общо 1 път.
хаха ...ammcfc написа:AdamVO с такива сертификати ходи до нужника

убиееец

А колкото до това - малко НЕвероятно, но дано е така

Така поне повече селчовци ще се правят на отворени навсякъде(за жалост и тук

А колкото до теб-Мистър Глобул, браво

Конгратулатионс

Па има само 1 месец, ще видим

Това, че са обучили хора за съпорт въобще не означава, че Apple ще сключат договор за официална дистрибуция на iPhone в страната. Нали компанията ти продава сив внос на телефона? Въпреки, че е сив внос, все пак предлагате обслужване и сервизиране, тъй че въпросните кадри най-вероятно ще се занимават именно с това. Та вместо да пишеш гръмки слова тук, хайде първо да дойде март, пък тогава ела и пиши.
Мен лично хич не ме успокоява фактът, че ти ще се чувстваш тъпо и дали, и на кого ще се извиняваш. Дотегна ми от "сензации".
Мен лично хич не ме успокоява фактът, че ти ще се чувстваш тъпо и дали, и на кого ще се извиняваш. Дотегна ми от "сензации".
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Пич, нищо интересно не каза (усети ли го ?!)!!!
Желаниетоо ми беше само да потвърдя нещо, което е добре да се знае от всички любители на Iphone. Като гледам си освен отворен и доста "запознат"(само ми кажи къде в Глобулската мрежа се продава Iphone на сиво, на черно или както искаш му казвай) с продажбата на телефони в "нашата" търговска мрежа
Ама се спри малко, явно идеята ти е да попрочетеш отгоре отгоре и да се напраиш на интересен...ей де..а...човек две думи не може да ВИ каже...за кво е тогава тоя форум ?! Може би за аплаузи, които хранят комплекси?
Желаниетоо ми беше само да потвърдя нещо, което е добре да се знае от всички любители на Iphone. Като гледам си освен отворен и доста "запознат"(само ми кажи къде в Глобулската мрежа се продава Iphone на сиво, на черно или както искаш му казвай) с продажбата на телефони в "нашата" търговска мрежа

Последно промяна от toxata на 07 Фев 2009, 23:37, променено общо 2 пъти.
А аз ъъъ познавам един дето ъъ познава един друг дето познава един, който знае едно циганче дето му дадоха вафла 
И ся за пИтнайс минути му показаха пИтнайс нИща в Гърция и отива в САЩ да бачка за Епъл, вие не го ли знаете бее
Спри се 
Каза го сам, спри да пишеш врели-некипели, ще почакаме и ще видим, само месец остава до тази дата казана от теб самия 15 Март
Айде
чао, до скиф

И ся за пИтнайс минути му показаха пИтнайс нИща в Гърция и отива в САЩ да бачка за Епъл, вие не го ли знаете бее

Каза го сам, спри да пишеш врели-некипели, ще почакаме и ще видим, само месец остава до тази дата казана от теб самия 15 Март

Айде
чао, до скиф
Абе господин ''тоя и оня са супер", я ходи си попълни лексикона и си лягай, а не се бутай при мъжете....имаш ли 18 извинявай? и верно ли ти си измисли подписа 

Последно промяна от toxata на 07 Фев 2009, 23:18, променено общо 1 път.
toxata, а ти усещаш ли как тънко играеш по нервите ни, мафиозо? За комплекси говори само пред огледалото, ако обичаш.
И доколкото помня последно Германос бяха ваши НАГЪЗини, тъй че не ми говори небивалици, а още по-малко се опитвай да ми правиш психопортрет! Компренде?
Изключително ми е любопитно какво мислят работодателите ти за факта, че споделяш с нас тази толкова...
И доколкото помня последно Германос бяха ваши НАГЪЗини, тъй че не ми говори небивалици, а още по-малко се опитвай да ми правиш психопортрет! Компренде?
Изключително ми е любопитно какво мислят работодателите ти за факта, че споделяш с нас тази толкова...
Овчедушието е повсеместно!интересна информация, която наистина е доста конфиденциална

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Така и не разбрах, защо се стигна до толкова яростни спорове и квалификации. Можеше и по кротко и шеговито да я караме.
Хайде всички да спрем със караниците и дръвченето а?
Самото заглавие на темата и първия пост в нея показват че всичко е до слухове. Ясно е, че ще има нов iPhone, но едва ли някой може да каже със сигурност кога и какво ще представлява и това е при всички продукти на Apple.
Приемете казаното от toxata като слухове.
Самото заглавие на темата и първия пост в нея показват че всичко е до слухове. Ясно е, че ще има нов iPhone, но едва ли някой може да каже със сигурност кога и какво ще представлява и това е при всички продукти на Apple.
Приемете казаното от toxata като слухове.

охх абе човек, а ти можеш ли да ми кажеш откаде знаеш, че неговите думи не са ИСТИНА, че да ги оспорваш ей така а?Raptole написа:А аз ъъъ познавам един дето ъъ познава един друг дето познава един, който знае едно циганче дето му дадоха вафла
Спри се
Айде
чао, до скиф
Или просто гледаш да трупаш мнения във форума, току виж след време са те направили модератор

Като не си сигурен си мълчи и чакай въпросната дата...
Хаха ... мен модератор няма да ме направят, първо защото нямам достатъчните знания, второ защото тук не е на случаен принципtonygti написа:охх абе човек, а ти можеш ли да ми кажеш откаде знаеш, че неговите думи не са ИСТИНА, че да ги оспорваш ей така а?Raptole написа:А аз ъъъ познавам един дето ъъ познава един друг дето познава един, който знае едно циганче дето му дадоха вафла
Спри се
Айде
чао, до скиф
Или просто гледаш да трупаш мнения във форума, току виж след време са те направили модератор![]()
![]()
Като не си сигурен си мълчи и чакай въпросната дата...

А иначе не знам дали неговите думи са ИСТИНА, но аз малко се съмнявам да са, нали всеки си има мнение

Ами аз си мълча и чакам ...
Спирам ...

toxata, Много интересно от къде ги знаеш тези неща толкова подробно
Сега ще кажеш, че е защото работиш в Глобул... Ако наистина работиш там ми е интересно защо незнаеш, че Глобул вече не е част от Космоте Груп
И също така мога да те оверя, че няма как магазините на Германос да се напълнят със стария модел на Iphone и това го знам не защо "работя в Apple" ами защото няма как да предлагат телефон който не се произвежда от доста време вече
Поздрави.

Поздрави.
За момента е част от Космоте Груп, разбирачо
. Старите модели - говориш ГЛУПОСТИ!?! Да не би като излезе I Pod touch , старите да изчезнаха от пазара...говориш ето така, просто да се запишеш в темата- чул, недочул неква информация.Ама дай да сме важни...абе много разбирачи значи, ей... 

Последно промяна от toxata на 09 Фев 2009, 12:14, променено общо 4 пъти.
Автора на следващия заядлив коментар ще получи награда, на която няма да се зарадва!
Е ти им го каза, да го възприемат както искат, ама те пък не се спряха 

toxata, сега дойде време за сериозния бас. Ако пуснат Iphone 2G официално за продажба в България, аз лично ще ти купя 2 броя на теб, ако обаче това не се случи, очаквам един 3G, който да ми купиш ти. Убеден съм, че ще се съгласиш, тъй като си много навътре в нещата и явно заемаш мениджърска позиция в Глобул.