Смей се, смей се. Ако баща ти не беше официален дистрибутор на Джабра, сега и ти щеше да си с плантроникс...GVB написа:Хихихи Плантроникс.
BlueTooth HandsFree
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Re: BlueTooth HandsFree
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Натискаш бутона на слушалките (там откъдето си сменяш песните и където е микрофона), за да вдигнеш. Не е нужно да вдигаш от самия телефон.kambala написа:Момчета искам да ви питам, тъй като аз си ползвам слушалките на телефона за handsfree, знаете ли някакъв начин по които да накарам мобифона сам да вдига след второто позвъняване примерно (auto answer дет му викат). Защото е много практично докато карам да трябва да си бъркам из джобовете, че да мога да говоря без ръце

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
omfg .. там имало копче 
мерси много

мерси много
Защо не го натиснеш и да видиш сам?kambala написа:omfg .. там имало копче
мерси много
Или сега стоиш с пръста върху копчето(без да си го натиснал) и чакаш да ти отговори ДА, и ти да го натиснеш?
Иматели на представа дали това чудо BlueTalk III http://www.pearl.de/a-HZ3458-4041.shtml ... lue%20talk е съвметимо с iPhone 3G, защото знам, че Bluetooth-а на iPhone е малко претенциозен!?! Благодаря!
Iphone 3G 16GB black FW 2.1
Най ме кефи оригиналната слушалка на apple за iphone. http://farm3.static.flickr.com/2124/232 ... e2e629.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Дизайн и красота
Дизайн и красота

iPhone4s-16gb neverlocked, Apple Cinema display 30",Airport extreme, MacBook Air, 4GB DDR3, 128 GB SSD
Apple Wireless Mighty Mouse, Apple Wireless Keyboard...
Apple Wireless Mighty Mouse, Apple Wireless Keyboard...
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Принципно да, но много негативни ревиълс има от клиенти.
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4