Sony Rolly

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
DJCC

Sony Rolly

Мнение от DJCC »

Sony Rolly това е мп3 плейър който е със формата на яйце и още по-интерестно е ,че може да танцува.Доколокото знам Флаш паметта му е 1 гигабайт и има възможност за свързване с блутуут.Много ми е интересно дали ще може да се свърже със блутуута на Ифона.Ето и и едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=HTxdKi77G20" onclick="window.open(this.href);return false; :) :)
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Re: Sony Rolly

Мнение от Sisq0 »

Помисли логично. При положение, че блутутът на iPhone е САМО за хендсфри ползване, дали ще се свърже с това "яйце"? Естествено, че не.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
DJCC

Мнение от DJCC »

Ами мисля доста логично.Сигурно защото това яйце има вградени тонколони.
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

И какво общо имат тонколоните в случая? Те няма да накарат айфона ти да си ъпгрейдне сам блутута, че да може да се вързва към устройства различни от слушалка за разговори.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

o боже... "танцува" ?!?!?! ти си ненормален ! това не е танцуване а това са движения, който с отваряне на тези капачета е да симулират истински звук чрез икривяване на звуковите вълни!
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Публикувай отговор