Я да си направим една снимкова галерия :)
Re: Я да си направим една снимкова галерия :)
Много ще е добре да се видим.
Креми, няма значение къде живееш. България е в това положение, защото е пълно със страхливци, които я напускат за по-добър живот. Повечето от тях живеят зле, но се дуят по форумите защото им е евтин интернета, саламът и доматите. Те са постигнали своята мечта. Ползват градският транспорт в съответната държава и плюят този в БГ. Мечтаят за кола и къща в преградията, докато живеят под наем с още 5-6 души и карат изпърдяна хонда за 200 долара. Не ми говори, че се правя на компетентен без да съм бил там. Ти където отиваш аз от там идвам. И никога не се правя на нещо повече от това което съм. Аз не харесвам страшно много неща в България, но за разлика от теб съм тук и се опитвам да ги променя. Стой си там и бъди щастлива. Това е твой избор. Моля те да не ни го натрапваш. Ние сме направили нашият. Между другото преди 12 години спечилих зелена карта за милата ти нова татковина. Изхвърлих я в кофата малко по-късно.
Креми, няма значение къде живееш. България е в това положение, защото е пълно със страхливци, които я напускат за по-добър живот. Повечето от тях живеят зле, но се дуят по форумите защото им е евтин интернета, саламът и доматите. Те са постигнали своята мечта. Ползват градският транспорт в съответната държава и плюят този в БГ. Мечтаят за кола и къща в преградията, докато живеят под наем с още 5-6 души и карат изпърдяна хонда за 200 долара. Не ми говори, че се правя на компетентен без да съм бил там. Ти където отиваш аз от там идвам. И никога не се правя на нещо повече от това което съм. Аз не харесвам страшно много неща в България, но за разлика от теб съм тук и се опитвам да ги променя. Стой си там и бъди щастлива. Това е твой избор. Моля те да не ни го натрапваш. Ние сме направили нашият. Между другото преди 12 години спечилих зелена карта за милата ти нова татковина. Изхвърлих я в кофата малко по-късно.
-
- Обратна връзка:
еми за какво си пуснал документи за зелена карта тогава... ти се опитваш да промениш нещата които не ти харесват но една птичка пролет не прави...както и да е всеки си има свое собствено мнение и не мисля да ти го НАТРАПВАМ 

-
- Обратна връзка:
Антони и аз ти пожелавам късмет в държдавата в която убийците излизат от съда без присъда, където политиците се хранят и пуят от ТВОЙТЕ пари и където хората продължават да пакритат по тротоарите...
точка по тази тема!
това не означава че не се гордея че съм българка !!! просто се опитвам да бъда поне малко реалист
точка по тази тема!
това не означава че не се гордея че съм българка !!! просто се опитвам да бъда поне малко реалист

За здравословно можем да спорим достаКреми написа: losers are those who think America is for losers :lol:
незнам не мисля че тука е мястото да обсъждаме това но хайде ще видим след 10 години кой ще е по добре финансово издравословно - ти или аз

Ето и по темата... 33 годишен фен на PSP & Xbox 360

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2 ... Id=5228309
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2 ... Id=6226546
iPhone 8GB, Firmware 1.1.4 вече без UltraSIM
DEV_ICE_MODEM_04.04.05_G
Bootloader Version: 3.9_M3S2
DEV_ICE_MODEM_04.04.05_G
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
America or Bust... :twisted:
Креми, и в САЩ не е абсолютен рай и предполагам отдавна си установила това и сама, и там си има много недостатъци... всеки си прави сам изводите и решенията къде е по-добре да живее и работи, но не си мисли, че това че много хора са преценили да останат в България е в следствие на това, че не знаят какво е положението или "колко е хубаво" в САЩ и други много развити страни. Истината е една, където и да отидеш ако не си амбициран и нямаш желание за успех нищо няма да постигнеш сам... разбира се на някои места е по-лесно...
Креми, и в САЩ не е абсолютен рай и предполагам отдавна си установила това и сама, и там си има много недостатъци... всеки си прави сам изводите и решенията къде е по-добре да живее и работи, но не си мисли, че това че много хора са преценили да останат в България е в следствие на това, че не знаят какво е положението или "колко е хубаво" в САЩ и други много развити страни. Истината е една, където и да отидеш ако не си амбициран и нямаш желание за успех нищо няма да постигнеш сам... разбира се на някои места е по-лесно...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Bloody, 100% съм съгласен. Искам само да допълня, че докато човек бяга от проблемите, те няма как да се решат. За това трябва всички, които сме тук да променяме това, което не ни харесва. Става бавно, но в крайна сметка ще се случи. А империите идват и си отиват. Примери много. Същото ще се случи и с презадоволента "страна на мечтите" на Креми. На нея и е лесно да хвали, но с икономиката съм сигурен, че е скарана. Надали знае за огромният външен дълг на САЩ, който им виси като дамоклев меч, за трилионите които се изливат в безмислено въоражение и кретенски войни, за затъпяването на населнието (не че тук не се случва същото) и т.н. А ето и какво се случва доста често в държавата без престъпност САЩ - http://dnes.dir.bg/2008/02/03/news2619773.html
Махнах компроматите. Ето ви няколко мои снимки с жена ми и кучето.

По-добре няма как да се обясни положението на САЩanthony написа:...огромният външен дълг на САЩ, който им виси като дамоклев меч

iPhone 8GB, Firmware 1.1.4 вече без UltraSIM
DEV_ICE_MODEM_04.04.05_G
DEV_ICE_MODEM_04.04.05_G
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Преди да видя третата снимка си помислих, че кучето е снимало... 

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Последно промяна от kavarna на 18 Фев 2009, 01:39, променено общо 2 пъти.
Здравейте,ето ме и мен
Казвам се Мартин и съм от гр.Пловдив на 18г.
http://i.data.bg/08/02/03/792568_orig.jpg http://i.data.bg/08/02/03/792560_orig.jpg

http://i.data.bg/08/02/03/792568_orig.jpg http://i.data.bg/08/02/03/792560_orig.jpg
-
- Обратна връзка:
Bloody написа:America or Bust... :twisted:
евала момче! Един реалист да видя във форума. ще ти стисна ръката като те видя някой ден. ако виждаш през целият ми спор с Антони не съм казала че в Америка постилят червен килим и те носят на ръце, нито съм каза Американците са богове. и те са лайна и те не жидеят по далеко от океана, те не знаят че съществува земя отвъд океана, но както са тъпи така знаят как да си направят държавата приятно място да живеене и най-важното е че ценят простият човек!
villyidol това ми е най-любимото куче в целият свят...
а относно Америка, България, Замбия... що не ме оставите на мира...всеки има право на свой собствен избор! който кадето иска да живее, който кадето иска да работи , който кадето иска умира...това е! аз няма да говоря повече по тази тема... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Edit by GVB
Ще ви помоля темата Америка да я преустановите. От тук нататък ще трия теми.
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Мдам, стига толкова... да се върнем на темата със снимките. Някой друг няма ли си куче-домашен любимец 

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Ами то като ви гледам, срам ме хваща от мен си, че още не съм на 20–30 годинки
Последно промяна от Sladichuk на 06 Фев 2008, 03:06, променено общо 1 път.
Валя, ми ние сме почти набори. А със Звяра направо сте си. Запиши се за партито в неделя 

Хубава работа, от какво те е срам, я каква си красавицаSladichuk написа:Ами то като ви гледам, срам ме хваща от мен си, че още не съм на 20–30 годинки, но хайде и аз съм тук

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
чудесно вече си имаме и адвокат, който да защитава правата на форума ни
Валентина добре дошла

Валентина добре дошла

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Жените в галерията станахме вече две на две! Две около 20 и две около 40! ДА не се чувствам като бабичка, сама сред тези младежи. :lol:
iPhone 2G 8GB FW 2.1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
бабичка ?? глупости .. точно вие вливате свежия и здрв разум във форума ни 

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, много благодаря за комплимента, но той важи само за Креми, аз в събота ставам на 31sallie-e написа:Жените в галерията станахме вече две на две! Две около 20 и две около 40! ДА не се чувствам като бабичка, сама сред тези младежи. :lol:

Ххеехехе, Марианката ми била почти наборче :lol:
33 тука, преди две седмици.
Fil написа:Ххеехехе, Марианката ми била почти наборче :lol:

Стига ме срамува бе, душицо :oops:
Където и да постна, ти си мечтаеш за мойте очи... :twisted:
Ше ни баннат за чат... :mrgreen:
Ще си помислят, че сме влюбени... :roll:
Където и да постна, ти си мечтаеш за мойте очи... :twisted:
Ше ни баннат за чат... :mrgreen:
Ще си помислят, че сме влюбени... :roll:
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
вие сте
и в това няма нищо лошо :mrgreen:
п.с. айде вече стига офф .. моля ..

п.с. айде вече стига офф .. моля ..

Ха сега да видим, дали ще позволиш да почерпя , харесвам ли ви сладурчета :lol: Айфон магийки :lol:
http://i.data.bg/08/02/04/793900_orig.jpg
http://i.data.bg/08/02/04/793900_orig.jpg