За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
А аз, със строителство и обзавеждане и въобще всякакви монтажни работи от 9-10 години. В последно време повече на хотели по родните курорти.
П.П Професионално.
Ученик в 12 клас (леле какво ме чака на бала ), барман в нощен клуб.
iPhone 16GB 2.1 Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000: CPU:Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM:3072MB DDRII /HDD:120 GB /Video Card:Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
Ученик в 8 клас.Изкарвам пари от моят сървър > http://hard.devilmu.org/" onclick="window.open(this.href);return false; обичам да си кодирам сайтове (както сами ще видите сам съм си го правил) също така ми е интересно SQL
Програмист - С (непрофесионално), С++ и С# (професионално, последния с малко омраза). Java (професионално с много омраза). SQL Server (професионо с умерена омраза).
Осветител по клубове, концерти, партита - от 5 години.
Образователно - студент I курс Приложна математика.
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Ученик в 9 клас (професионално )
"Компютърен сервиз" за приятели и познати; Графичен дизайн - любителски; Свиря на китара; Занимавам се с аудио техника - непрофесионално; Правя тук-там някой сайтове, я на училище, я на някой... Общо взето обичам техниката
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB