3D Анимация на Бербатов

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
kati_09

Re: 3D Анимация на Бербатов

Мнение от kati_09 »

На мен лично Бербатов ми е страшно антипатичен. Мисля че освен тъп е и много грозен, ама и Манчестър не ги харесвам, така чеее нека си "живее щастливо там". А пък за това дали си е струвал трансферната сума, истината е една - който ги има парите, дава ги. Не мога да отрека, че понякога има наиситна много добри отигравания, но нищо повече.
iPhone 2G 8GB v.2.2.1
petar83

Мнение от petar83 »

http://eurosport.yahoo.com/04112008/58/ ... -week.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Всеки сам може да преценява колко струва Бербатов. Лично за мен той е най-добрия посланник на България.
Какво му е дала България за да се напряга за националния отбор? Терени от сгурия, ритниците на селяните от Олимпик (Галата), скапана школа, в която мислиш първо дали ще оцелееш и после дали да продължиш с футбола, манекени от Син сити за съотборници? Каквото е постигнал е въпреки България, а не с нейна помощ...
И все пак идва в националния и търпи критики. Ясно от кого. От такива, заради които държавата ни е такава!
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Да цитирам един голям държавник отвъд океанът, който е казал: „Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си.“
След като е дошъл да играе за националния отбор, трябва да се раздава. Родината ти е една, добра или лоша, хубава или грозна, трябва да я защитаваме и обичаме. А държавата ни е такава не от тези, дето са недоволни от това, което Бербатов прави за нея, а от такива с червени очила, които могат само да живеят с успехите на някой извън България. И това да им е едничката гордост. Да, Бербатов струва скъпо, добър футболист е и може би ще направи голяма кариера в Манчестър. Даже току виж и станал шампион за пръв път в живота си. Много по-скромно и интелигентно момче е от Стоичков и аз лично му желая успех, както и на всеки, който си вади честно парите в България или по света. Докато обаче не покаже мъжество и постоянство и в националния отбор, аз няма да го хваля и превъзнасям. Просто не ми пука за Байер, Тотнъм или Ман Ю. Ако иде в Арсенал, ще се замисля :)
petar83

Мнение от petar83 »

Позицията ми не е заради червени очила или сини дрехи. Едно време се радвах много на успехите и на Божинов, но той просто показа, че не може д аноси на слава. Лятото се радвах на Румяна Нейкова, но честно казано напълно бих я разбрал, ако реши да се състезава за друга държава. Просто тук умират да се снимат с тях като успеят, обаче грам не им помагат, когато дойде въпрос за осигуряване на хубава база.
Бербатов носи много повече на България, отколкото би донесъл да речем всеки друг футболист от националния отбор, който играе от душа и сърце. За мен това е важното. Защото, ако 80% от англичаните ни мислят за нация от престъпници, причина за позитивна промяна могат да бъдат хора като Бербатов - с талант, с класа, с идеали...
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Има логика в думите ти, но аз предпочитам да гледам момчета, които изяждат тревата за България. За Руми Нейкова бях най-щастлив на света. За Наим Сюлейманоглу не съм радвал, след като започна да се състезава за Турция. Както и на щангистите ни, които вдигат за Катар. Не мога да си представя да крещя в екстаз на успехите на Катар, Австралия или който и да било.
petar83

Мнение от petar83 »

Аз също не бих крещял от радост, затова написах, че просто бих проявил разбиране. Уверен съм, че Бербатов няма интерес да се пести за националния, а ако иска да го прави той просто ще се откаже от него., И наистина се радвам искрено като успее да остави англичаните с отворени уста...
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
ScorpioN

Мнение от ScorpioN »

А бе 'що се занимавате с глупости ??? ! (ssshhhh...) :D :D =)) :)) ?:-/
Публикувай отговор