Проблем с настройка на часовника.

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
intruder

Проблем с настройка на часовника.

Мнение от intruder »

Днес реших по разбираеми причини да си настроя часовника (iPhone 3G, FW 2.1) и с изненада установих, че имам някакъв проблем.
Като tap-на на Date&Time ме изхвърля директно в springboard-а. Някой да има идея как да го оправя?
mariankata

Re: Проблем с настройка на часовника.

Мнение от mariankata »

Пробвай с BossPrefs - More - Fix User Dir Permissions.
intruder

Мнение от intruder »

mariankata написа:Пробвай с BossPrefs - More - Fix User Dir Permissions.
Пробвал съм вече - нестава :(
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Даваш много подробна информация, а търсиш помощ. Сега някой трябва да те помоли да кажеш как е отключен телефона, как му е направен джайлбрейк, ама то само твоето време има стойност. Другите са тук да отговарят, щото си нямат работа.
intruder

Мнение от intruder »

anthony написа:Даваш много подробна информация, а търсиш помощ. Сега някой трябва да те помоли да кажеш как е отключен телефона, как му е направен джайлбрейк, ама то само твоето време има стойност. Другите са тук да отговарят, щото си нямат работа.
Телефона е фабрично отключен, джайлбрейк му правих с QuickPwn. Ако пропсукам да кажа още нещо, то е защото не се сещам, а не защото мнооооого си ценя времето...
intruder

Мнение от intruder »

Оправих се....
Поради незнайни причини в settings-international-region format стоеше English, а такъв формат във списъка с форматите ми няма. Смених го на Bulgarian и вече проблема несъществува.

Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат :)
Публикувай отговор