Здравейте колеги.Въпросът е ясен,защо се изисква това,практика ли е или просто за такива балами като мен да изгорят с телефон?
Причината да повдигна този въпрос е,че пратих телфона работещ(с проблемен дисплей и бързо падаща батерия) и ми го връщат обаждане с " уж " изгорял процесор (6+),че още с получаването не е работел,от което вече не може да се докаже дали са ми сменили моя процесор с някой,който вече е "пил вода" ...Та,моля ви се,просветлете ме.
Защо сервизите изискват изключване на функциятаFindMyIphone?
-
Защо сервизите изискват изключване на функциятаFindMyIphone?
Последно промяна от Ihuntkillers на 16 Фев 2018, 17:33, променено общо 1 път.
Re: Защо сервизите изискват изключване на функцията FindMyIphone
По принцип изискването е такова като го оставяш за ремонт (освен, ако дисплея ти е натрошен и физически няма как да излезеш от FindMyiPhone).
А такива сервизи с оправданието "изгорял процесор" по-добре ги избягвай. Занеси го в официалния сервиз на Apple: http://creativecenter.bg
А такива сервизи с оправданието "изгорял процесор" по-добре ги избягвай. Занеси го в официалния сервиз на Apple: http://creativecenter.bg
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
-
Re: Защо сервизите изискват изключване на функцията FindMyIphone
Точно те ми казаха,че е изгорял,а телефона си работеше когато го пратих.Доста странно ми стана,че са го получили така(изгорял).
Щом успях да махна кода,това ме навежда на мисълта,че телефона не е с изгорял процесор.
Щом успях да махна кода,това ме навежда на мисълта,че телефона не е с изгорял процесор.
-
Re: Защо сервизите изискват изключване на функциятаFindMyIphone?
Някой би ли обяснил защо е нужно да се махне опцията?
Re: Защо сервизите изискват изключване на функциятаFindMyIphone?
Защото обичайната практика е да ти го "преинсталират" (с възможно най-новата версия на iOS) и ако FindMyiPhone е включено - НЕ може. Затова искат предварително да е изключен.Ihuntkillers написа:Някой би ли обяснил защо е нужно да се махне опцията?
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
-
Видял си кофти спряна 166-ца , но не и гордия собственик, щото колкото и да е горд едва ли е тъп , че да стои до колата и да не я премести виждайки рекетьорите с паяка, а преди това и 6 трамвая на седянка.