За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Здравейте, хора! Разполагам с горепосоченото устройство, на което туко що му изтече гаранцията и усещам как животът на батерията рязко се влоши. Човек на технологиите съм, сглабям компютърни конфигурации и т.н, така че имам самочувствието, че мога да си я сменя сам, проблемът е от къде да си закупя такава. Не искам да си прецакам телефона с някой боклук-менте за 15-20лв, но и според мен не е оправдано да дам над 200лв за оригинална такава, поръчана от Apple. Бихте ли ме посъветвали за компромисно решение на проблема - нещо с добро качество, но и разумна цена? Благодаря предварително!
Последно промяна от kiro123 на 03 Яну 2018, 19:44, променено общо 1 път.
Apple iPhone 8 Plus 256 GB Space Grey[ iOS 13.5.1 ]
Изчакай малко. Заради скандала със забавянето на производителността на телефони с намален капацитет на батерията от последните седмици, Apple намаляват цените за смана на батерията в оторизираните сервизи на около 30€ мисля че беше. Което означава, че скоро и в България трябва да намалят цената до толкова горе-долу. За 60-70 лв. мисля че ще е напълно нормална цена да си оставиш телефона в официалния сервиз и там да ти сложат 100% оригинална батерия.