Моля помогнете измамиха ме в Ebay.
Re: Моля помогнете измамиха ме в Ebay.
Винаги не ! Може да спорим много. Но понякога излизат скъпо.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Или излиза наистина по-евтино, или много по-скъпо
И на мене ми се е случвало.

И на мене ми се е случвало.
Не можах да си намеря темата,иначе ми плати след писънцето което и пратих 

Всичко е добре,когато свършва добре!
-
Относно лаптопа от амазон:
Купих си киндъл преди две години и докато беше в гаранция се скапа. писах им на съпорта и те ми пратиха на мейла един файл с баркодове и някакви други кодове, който да им го приложа като си връщам разваления киндъл. Пратих им го по български пощи и ми излезе 10-тина лева. След 4 дни си получих по куриер новия киндъл без да плащам една стотинка. След още седмица ми върнаха и 5 долара ваучер за пазаруване, за пощенските разходи по връщането на киндъла.
Не знам дали би ти помогнала тази информация, но това е моя гаранционен опит с амазон-безкрайно доволна съм от бързината и адекварността с която ми отговориха и решиха проблема ми.
Купих си киндъл преди две години и докато беше в гаранция се скапа. писах им на съпорта и те ми пратиха на мейла един файл с баркодове и някакви други кодове, който да им го приложа като си връщам разваления киндъл. Пратих им го по български пощи и ми излезе 10-тина лева. След 4 дни си получих по куриер новия киндъл без да плащам една стотинка. След още седмица ми върнаха и 5 долара ваучер за пазаруване, за пощенските разходи по връщането на киндъла.
Не знам дали би ти помогнала тази информация, но това е моя гаранционен опит с амазон-безкрайно доволна съм от бързината и адекварността с която ми отговориха и решиха проблема ми.
Е моя опит с амазаон е малко по различен. Единствената опция която ми дадоха е да ми възстановят парите като им го върна. Та така ... да дойде до мен по куриер EPS 80 usa + мито около 200 и връщане по FedEx 120 (това при условие че е с 30% намаление, през една фирма която им е редовен клиент) ! Ако живеех в щатите щях да мина без разходи но това беше единствения начин да си върна парите.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
-
Съжалявам за проблемите, които си имал, но поне това са ти предложили-амазон имат гаранция на стоката която доставят, а от ибей е можеш да търсиш арменския поп ако нещо не ти е наред.
Здравейте имам нужда от помощ с продаването в ebay ако някой продава и има желание да ми помогне ще ви оставя координати. Съжалявам, че въпросът е извън темата.
Какво искаш да продаваш, колега..Venettafh написа:Здравейте имам нужда от помощ с продаването в ebay ако някой продава и има желание да ми помогне ще ви оставя координати. Съжалявам, че въпросът е извън темата.