Въпрос за цените на 6S
Въпрос за цените на 6S
Здравейте, скоро ще си взимам iPhone 6S, но искам да попитам защо в Техномаркет и подобни магазини цената е 1400 лв. , докато в някои онлайн магазини тя започва от 1130 лв. ? Има ли риск да бъда измамен по някакъв начин ако си го взема на по-ниската цена?
Re: Въпрос за цените на 6S
Съдейки за акъла ти по въпроса, който си задал, ти гарантирам, че може да те излъжат дори и на по-висока цена.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Става дума за големи и известни онлайн магазини, които са и потвърдени от pazaruvaj.com . И преди съм си взимал телефони за 200 лв по-малко онлайн и не съм срещал някакви проблеми, така че не виждам къде е проблемът с акъла ми.
Най-вероятно е да не ти пуснат фактура по ддс.Може да ги питаш преди да купиш.В техномаркет искаш не искаш винаги ти издават.От там е разликата според мен.
Iphone SE Ipad Mini
Има още две, ама съществени:
1. Клинченето за втората година гаранция и кой знае какво обслужване, ако не дай Боже се счупи.
2. Ако някой ден имаш проблем с акаунта, в частност с Find iPhone, не очакваш никакво съдействие от Епъл, защото не разполагаш с оригиналните документи за покупка(няма как, тия телефони са препродажба).
И...разни други детайли, каналите на LTE, например(ако са за различен от европейския пазар).
Чаткаш?
1. Клинченето за втората година гаранция и кой знае какво обслужване, ако не дай Боже се счупи.
2. Ако някой ден имаш проблем с акаунта, в частност с Find iPhone, не очакваш никакво съдействие от Епъл, защото не разполагаш с оригиналните документи за покупка(няма как, тия телефони са препродажба).
И...разни други детайли, каналите на LTE, например(ако са за различен от европейския пазар).
Чаткаш?
"Мисля-значи съществувам"
1. Ако си мислиш, че "клинченето" и чакането са по малко при Техно***(2-рата година) жестоко се лъжеш
2. Няма как да знаеш, дали ще получиш съдействие от хората, защото не си работил с тях. Някои от тях са отдавна на пазара и имат преобладаващо, положителни отзиви. "..за каналите", явно ги подценяваш.
...........
2. Няма как да знаеш, дали ще получиш съдействие от хората, защото не си работил с тях. Някои от тях са отдавна на пазара и имат преобладаващо, положителни отзиви. "..за каналите", явно ги подценяваш.
...........
IPhone 7
С кого и какъв опит имам, ти няма как да знаеш, но не това е темата. А, това за "каналите" не искам да коментирам. Цялата държава е на това дередже именно от "каналджии" и всякакви селски дистарикати.
П.С. Под "съдействие" бих разбрал само и единствено спазване на ЗЗП в случая.
П.С. Под "съдействие" бих разбрал само и единствено спазване на ЗЗП в случая.
"Мисля-значи съществувам"
- angelovarna
- Обратна връзка:
До автора на темата - сравнявай цените на Теленор за апарат без договор, на свободна продажба. Точно тази фирма се води една от официалните доставчици на iPhone за България, виж после как са цените от фирми като АйСтайл, АйЦентър, Техномаркет. Сравни ги и си вземи апарата от там, където най те устройва.
Ако бях на твое място и имам възможност да си преподпиша договора към оператора, определено бих се възползвал от субсидията за телефона. Както знаем смартфон без дейта план (разбирай Интернет) не е смартфон.
Ако бях на твое място и имам възможност да си преподпиша договора към оператора, определено бих се възползвал от субсидията за телефона. Както знаем смартфон без дейта план (разбирай Интернет) не е смартфон.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV