Бихте ли си взели новият iPhone 5SE
Бихте ли си взели новият iPhone 5SE
Очаква се на 15 Март да излезе новият iPhone 5SE, който ще бъде с 4' дисплей. Бихте ли заменили сегашния си телефон с него.

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
- angelovarna
- Обратна връзка:
Re: Бихте ли си взели новият iPhone 5SE
В случай, че хардуера му е като на 6S определено бих се замислил.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Едва ли ще има същия хардуер като 6S. Мисля, че след 5с това ще е следващия айфон, който няма да върви много на пазара. Аз не бих си го купил. Не и заради размера.
Хардуера ще е като на iPhone 6, а не като на 6S. Аз наскоро преди месец си взех 6S и в никакъв случай няма да си взема 5SE. Привърженик съм на малко по-големите телефони и за мен 4.7" дисплей е просто перфектен.angelovarna написа:В случай, че хардуера му е като на 6S определено бих се замислил.
Не бих си го взел, тъй като съм със 6s, а и дисплеят ми идва малък.
iPhone 6s 64GB
А бихте ли взели новия iphone 7S Plus Max Mix JS...
При положение че не е излезнал и ното се знае какъв е и какво има как решавате дали ще се вземе или не нямам идея

При положение че не е излезнал и ното се знае какъв е и какво има как решавате дали ще се вземе или не нямам идея

iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S
and always JB..

Задължително бих си го взел. 6S ми идва голям и не мога да чатя с една ръка в движение. Дано да е с добър хардуер че да не го мисля поне две години.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
В мрежата има предостатъчно информация относно новата петица на айфоните, както и официално обявена дата на представянето му. Темата е в раздел "общи приказки" и е за чешене на пръстите и убиване на времето. Това, че нямаш идея за какво говорим показва само колко не си в час с нещата. Поинтересувай се преди да се подиграваш, попрочети, пък може и да се научиш да пишеш грамотно някой ден. Знае ли човек...kerenski написа:А бихте ли взели новия iphone 7S Plus Max Mix JS...![]()
![]()
![]()
Това и правя, сега не е нужно веднага да нападаш и така на татък. Идеята ми е че винаги има информация в интернет, но докато официално не е на лице дадения продукт има известна доза неяснота.Да кажем може в последния момент да променят нещо в него към по-лошо или дизайна или хардуаера....Отделно - много хора биха си го купили, но да кажем нямат възможност, те какво трябва да отбележат в анкетата. По скоро след като излезне е добре да има тема за мнения както има за другите модели. А относно кой как пише в интернет , ако обърнеш внимание колко статии и информация има която е написана неправилно, ще ти стане лошо.... Другото за да съм в този форум значи все пак малко съм "в час с нещата" и представи си знам за какво иде реч в случая.Отделно че има и както сам каза достатъчно информация из интернет.gorgior написа:Темата е в раздел "общи приказки" и е за чешене на пръстите и убиване на времето.

iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
and always JB..

Анкетата си е анкета. Събира се информация от първо впечатление. Не е нужно да се изпада в дълбоки размисли какво би могло да стане. Когато си купих айфон 6+ го ползвах два месеца и го продадох защото прецених, че не ми е нужен към момента, но това не значи, че не бих си го купил пак. Също така, това че някой има желание да си купи този модел не го задължава да го прави наистина. Надявам се вече да си разбрал за какво е анкетата! 

Аз съм разколебан. Мислех да го отнасям, но хем ми е удобен за телефон, хем за другите неща малкият дисплей не е добре.
Освен това ми се струва малко кофти времето, когато го представиха. Сега как да го вземе човек като след половин година ще излиза 7..?
Отделно, че има някакви слухове и за спиране на S цикъла. Няма да са "актуални" вече по две години телефоните.
Според мен обаче седмицата тази година ще я представят по-късно, по-близо до коледните празници.
За 5СЕ чета че му била държелива много батерията. Камерата не стърчи, лекичък. Хубав дизайн. Абе много се колебая, може пък цената да наклони в някоя посока избора. Ще видим тия дни
Освен това ми се струва малко кофти времето, когато го представиха. Сега как да го вземе човек като след половин година ще излиза 7..?
Отделно, че има някакви слухове и за спиране на S цикъла. Няма да са "актуални" вече по две години телефоните.
Според мен обаче седмицата тази година ще я представят по-късно, по-близо до коледните празници.
За 5СЕ чета че му била държелива много батерията. Камерата не стърчи, лекичък. Хубав дизайн. Абе много се колебая, може пък цената да наклони в някоя посока избора. Ще видим тия дни

Освен ако не е 1во априлска шега - http://www.mobilebulgaria.com/news/3739 ... -iphone-se
and always JB..

-
Не е шега, цените вече ги има и в каталога, а наличности би трябвало да има от 6-ти.
Aз си го поръчах от мтел 730лв кеш 16 гб розаво злато с 23.99лв план за 24 месеца.
- angelovarna
- Обратна връзка:
И аз вчера си взех един SE 64GB цвят сребро от Теленор. 630лв с план за 31лв, при които ти дават 17GB трафик, неограничен в Facebook и WhatsApp, HBO GO, неограничени минути, минути в ЕС, САЩ, Канада, Турция, безплатни смс-и в мрежата на оператора.
Отстъпката поне според мен е дооста приятна. Особено като се има в предвид, че на свободна продажба устройството струва 1170лв, което прави 46% отстъпка (с други думи - 540лв).
До момента - както може да се очаква от всеки телефон - светкавично бърз е, все така стои добре в ръката, борави се лесно с една ръка. Чудесен компактен телефон!
Отстъпката поне според мен е дооста приятна. Особено като се има в предвид, че на свободна продажба устройството струва 1170лв, което прави 46% отстъпка (с други думи - 540лв).
До момента - както може да се очаква от всеки телефон - светкавично бърз е, все така стои добре в ръката, борави се лесно с една ръка. Чудесен компактен телефон!
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аз лично предпочитам 5SE пред 6, заради по-малкия размер. 6 ми идва твърде голям и много трудно стигам до всички краища на екрана с една ръка.