Максимален брой програми инсталирани на iPhone

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
HEGE

Максимален брой програми инсталирани на iPhone

Мнение от HEGE »

Оказа се,че моя телефон (iPhone 2G 16GB 2.1), подържа максимум 9 работни дисплея или максимум 130 допълнителни приложения.Приложенията над този брой се качват от iTunes, но не се виждат в iPhone-a.
Има ли начин да се прескочи този праг?
Аватар
anthony
Не барай

Re: Максимален брой програми инсталирани на iPhone

Мнение от anthony »

Няма.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Може да се пробрава един трик, не знам колко обаче ще е ефикасно. С програма като Categories да се направи примерно папка Игри и там да се качат няколко, папка интернет приложения и там няколко и т.н. По този начин ще можете да освободите страници за допълнителни приложения :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
HEGE

Мнение от HEGE »

Във форума има цяла тема за тази програма и отзивите за нея са от типа "очаква се подобрение в състянието на пациента",за сега си оставам на 130мах.
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Само от любопитство да попитам, колко от тези 130 програми ползваш? :)
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

10% max
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
HEGE

Мнение от HEGE »

Adamov написа:10% max
Първи опит - неуспешен! <):)

Поигарх си да ги броя и ето я стъкмистиката:
от общ брой 130 често използвани 48 (cydia,игри, дистанционни, приложения за допълнителна функционалност и джаджи от сорта на iBeer)
от останалите около 80 % са за изтриване (не са ми полезни, вече не са ми интересни или просто не ми допадат), a другите 20 % тепърва ще отворя за първи път.
kkp

Мнение от kkp »

Нещо процентите станаха много ... 48 + 80% + 20% ... са си има няма около 130% (не ми се смята колко са точно ама са там някъде) L-)
iPhone 4 iOS4.1
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

48 са бройките на програмите а не процентите, но както и да е. Тук има ръководство как да си направиш 10 страници с програми (148): “the Hidden 10th iPhone app screen”
Аватар
HEGE

Мнение от HEGE »

Както казах в началото iTunes качва повече програми отколкото се виждат, но не се бях сетил да си разкарам от телефона точно телефона ,мейла или камерата.
Да ти кажа решението си го представях по-скоро като допълнителна настройка в Boss prefs, или като това което господин Адамов предложи,но с някоя по-читава програма.
С програма за фолдъри е много вероятно да се получи, не съм броил колко приложения качи iTunes но спокойно може да има и 11-ти, 12-и и т.н. скрити екрани,и въщност ограничението да засяга само броя на екраните, но не и този на инсталираните приложения.Приложенията все пак се качват в големия дял на паметта, а той е динамичен.

п.п. всичко тръгна от този пребогат ДжониБраво Крак Стор, и моето любопитство разбирасе
(да се приема, като комплимент)
Публикувай отговор