За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Попаднах на тая машина ,впечатли ме колко тежи! Сигурно към 20 кила Имате ли инфо сървър ли е това или стационарен комп.Не мога да го пробвам дали работи понеже се връзва към ейпъл монитор само.Мога ли да го ползвам за нещо?
PowerMac G5 настолен компютър наследника му е Mac Pro / PowerPC архитектура на процесора Dual Core / Quad Core / DDR2 / не би трябвало да имаш проблем да го свържеш с монитор! Поддържа MAC OS 10.5.8 / ако го вземеш на добра цена си заслужа!
Ще опитам да го подкарам за да видя работи ли изобщо.Иначе какви пари върви? За да знам дали му искат много или е на сметка. Трябва да му разгледам портовете и да видя дали няма да тръгне на стандартен монитор.Иначе за сървър ли е по -подходящ или за настолен комп.
На мен ми мина през акъла да го взема заради кутията и да си набутам моя комп вътре .Изглежда брутална Но мисля ,че ще трябва яко преправяне за да си набутам компонентите в нея.
Така си мислиш. Даже и само заради кутията да е, преправянето ще е около дъното и захранването му. Останалото е чук - вентилация, чекмеджета и т.н. Кутията като схема вътре и сглобка, струва чувал пари ако си купуваш само кутия за пц. Пали ли и колко пари искат? Проявявам интерес към кутията.
Не зная още ,на работа съм и няма как да се видя с тия ,,тъмни индивиди '' Като пари е сложна работата един път 200 лв ,после давай 100 и е твой...Ама за кутия да дам 100 кинта... Ако смъкне на някви символични пари става.И без това карантията вътре е под въпрос бачка ли или не.