Как изглежда...

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
nohogo

Как изглежда...

Мнение от nohogo »

Интересно ми е как изглежда фабричната клавиатура на български на MacBook. Ще се радвам, ако някой с такъв мак постне снимка :)
Благодаря прeдварително!

и бтв...разумно ли е да изчакам известно време до появата на новия макбук на бг пазара, или да се възползвам от училищната промоция, която тече в момента http://store.apple.bg/IMC-Apple-Store/W ... chool%2708" onclick="window.open(this.href);return false;
??? много се чудя и наистина не мога да реша :/

PS: Колко време след представянето на нов модел макбук в щатите той пристига в БГ?
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Re: Как изглежда...

Мнение от deezel - download.bg »

Доколкото знам училищната промоция не важи за чужденци. Освен ано нямаш приятел ученик или студент в Щатите. А относно клавиатурата - какво по-точно те интересува?
EDIT - от Apple IMC? Мисля, че ще ти излезе по-евтино да си вземеш MacBook от Щатите и iPod отделно. И то без училищна промоция. А с промоция от Щатите - доста по-евтино.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
nohogo

Мнение от nohogo »

Става въпрос за българския Apple-магазин. Знам, че от щатите е по-евтино, но няма кой да ми донесе мак-а, а с митници не ми се занимава. :)
siromaha

Мнение от siromaha »

nohogo написа:Става въпрос за българския Apple-магазин. Знам, че от щатите е по-евтино, но няма кой да ми донесе мак-а, а с митници не ми се занимава. :)
С митницата "занимаването" е един ден... ако не ти се занимава отиваш в която и да е митническа агенция и те ти правят всичко... само че за половин ден :)
iPhone 5, 64GB - 6.1.3
iMac (old)
iPad 2, 64 gb
iPod 20 GB - 2003 година :)
Публикувай отговор