Съдят Apple за лош обхват на iPhone в 3G мрежи

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Съдят Apple за лош обхват на iPhone в 3G мрежи

Мнение от ammcfc »

източник:
Жена от щата Алабама заведе дело срещу компанията Apple, в чийто иск се твърди, че мрежата на iPhone 3G е по-бавна от рекламираната. Любопитното е, че дължината на преписката, заведена в съда е 10 страници. Ищецът Джесика Смит, обвинява Apple в подвеждаща рекламна кампания за невероятно популярният им модел iPhone 3G, след като компанията представи апарата си като "два пъти по-бърз на два пъти по-ниска цена". Това е едно от редица оплаквания, адресирани към един и същи проблем - смяна на 3G мрежата с EDGE, дори когато устройството не променя местоположението си. Подобно решение елиминира възможността за загуба на сигнал в градска среда, където 3G покритието е отлично.

"Веднага след закупуването, Смит забелязва, че скоростта на интернет връзката и, както и бързината на изпращане и получаване на съобщения и трансфер на данни е много по-ниска от очакваната и рекламираната", започва искът на ищеца. След седмици мълчание по проблема, Apple призна, че по-рано тази седмица наистина е имало проблеми с обхвата и работата с някои мрежи. Говорител на компанията заяви пред Associated Press, че операционната система iPhone OS 2.0.2 ще бъде проектирана така, че да предостави "подобрена комуникация с 3G мрежи".
Аватар
cristiano_sv

Re: Съдят Apple за лош обхват на iPhone в 3G мрежи

Мнение от cristiano_sv »

В САЩ е национален спорт да съдиш някого....затова кво се учудваме??? Аз ще взема да го осъдя чичо Стив, че ябълката ми на задния панел не е цяла и ще напиша 15 страници преписка ::)))
Glory Glory Man United!!!
devilfromhell

Мнение от devilfromhell »

дайте да го съдим за дискриминация че не се продава в бг :B ... и че от новите 8-ци има само за негри хахаха
Dimitrov

Мнение от Dimitrov »

Аз съм за! И защо продават на нас нахапаните ябълки
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Абе аре да съдим нашите оператори, че не го предлагат тук :) Apple не можем да ги съдим :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
zerouser
Обратна връзка:

Мнение от zerouser »

Аз съм твърдо ЗА! :) Това си е чиста дискриминация!
iPhone 3G 8GB/ FW 05.12.01/ 3.1.3
Публикувай отговор