Слушалки за iPhone – с хубав бас и чист звук
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Слушалки за iPhone – с хубав бас и чист звук
Бих искал разумни цени за слушалки за айфон с хубав звук (не оригиналните на айфон) и имам тези за 25лв от дигитален и такива не искам.
Ориентировъчно в рамките на 50-70лв. (за тези пари могат да се намерят и доста качествени чисто нови слушалки).
Ориентировъчно в рамките на 50-70лв. (за тези пари могат да се намерят и доста качествени чисто нови слушалки).
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Re: Купувам слушалки за Айфон – с хубав бас и чист звук
В Mall of Sofia продават едни тапички страшни са, 65 са като цена... ако не греша. Вадят страшен звук 

- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Разбирам те, но в случая аз си търся замомента нещо тук от форума.
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Странно що не си вземеш нещо Refurb. от САЩ... 

- Tomi_m
- Обратна връзка:
@I.Netsov, предлагам ти да погледнеш слушалки AKG който скоро видях да се продават Техномаркет в CityCenterSofia, на полседния етаж. Приципно AKG правят добри неща в света на професионалната техника. Цената им беше от порядъка на 60-70лв.
Става въпрос ето за този модел.
AKG K324PWHT

Става въпрос ето за този модел.
AKG K324PWHT

iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Точно за тези тапички говорих и аз, но незнаех каква марка са. Един приятел си ги купи и вадят чуден звук. Няма да съжеляваш ако си ги купиш 

- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Да и аз ги забелязах в техномаркет когато търсих Рейзър ( за който казаха че са свършили и няма да получават ) В крайна сметка ако нямам късмет тук
ще си зема едни такива. Откровенно с тези от дигитален ме заболява главата.

- Tomi_m
- Обратна връзка:
@I.Netsov, другото което ти предлагам като модел и може би едни от най-добрите тапи са тези на Sennheiser
Моделите може да се намерят в Dynacord Bulgaria
Sennheiser CX 500

И другото което мога да те посъветвам са iPod-ските слушалки не тези на iPhone.
Кристален звук но не са много силни заради ниската си честота на излъчване.
Моделите може да се намерят в Dynacord Bulgaria
Sennheiser CX 500

И другото което мога да те посъветвам са iPod-ските слушалки не тези на iPhone.

Кристален звук но не са много силни заради ниската си честота на излъчване.
iPhone 4S 32GB 5.0.1
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
В техномаркета на цариградско, след метро има от слушалките Рейзър, мисля утре да си взема. Наистина ли са добри ?
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Не мисля, че е добре да си взимаш Рейсър. Но ти си решаваш
iPhone 4S 32GB 5.0.1
- deezel - download.bg
- Обратна връзка:
Here...

Имам ги от два месеца и са невероятни. Но са малко по-скъпи. Creative ZEN Aurvana са още по-добри.
Имам ги от два месеца и са невероятни. Но са малко по-скъпи. Creative ZEN Aurvana са още по-добри.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
danzel да но са 2 но по скъпи ............ Tomi някъде бях чел тема цяла за тях тук и ги хвалеха много, аз конкретно заради тях дори се напалих да си зимам слушалки, но ги нямаше в техномаркет в мола и затова пуснах тема тук, защото алтернативите са от 80 лева нагоре.Сега искам хубави слушалки но не мисля, че точно разликата между 60 - 80лв е кой знае каква. По скоро разликата между 20-60 ме привлича. Но се пак ако обичаш би ли обяснил защо не е хубаво да си зимам Рейзър ?
- Tomi_m
- Обратна връзка:
До колкото повечето тук във форума ме познават знаят че таботя в телевизия, а в работата имам колег професионално занимаващи се с аудио устройства и пр. Това което и те споделят с мен като мнение и то доста по-категорично от моето е следните марки които посочих.
AKG, Sennheiser и Apple ( но не тези за iPhone ).
Тук става въпрос за добро качество и приемлива цена.
Аз не съм професионалист в областта на музиката и не мога да дам мнение на база характеристики от които не разбирам ( съдя по слух ) но, както ти казах имам колеги които разбират от техническата спецификация на продуктите.
И последно, просто слегаш тапите слушаш и ако на теб ти допада даден звук си купуваш. Това също е решение. Но не се мятай на първите срешнати слушалки, пробвай и избирай.
AKG, Sennheiser и Apple ( но не тези за iPhone ).
Тук става въпрос за добро качество и приемлива цена.
Аз не съм професионалист в областта на музиката и не мога да дам мнение на база характеристики от които не разбирам ( съдя по слух ) но, както ти казах имам колеги които разбират от техническата спецификация на продуктите.
И последно, просто слегаш тапите слушаш и ако на теб ти допада даден звук си купуваш. Това също е решение. Но не се мятай на първите срешнати слушалки, пробвай и избирай.

iPhone 4S 32GB 5.0.1
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Tomi съгласен съм батко, обаче не съм много сигурен дали ще ми дадат да пробвам слушалките. Нали са опаковани се пак........... иначе ако имаше такава възможност щях да пробвам разликата между Рейзър и АКГ, като цена е 20тина лева. Прежалват се............. ако си заслужава. Но и аз съм като теб, не съм професионалист, слагам и слушам. Поради тази причина искам и нови слушалки, просто с 25левовите ме боли главата от слушане 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Tемата почна да се изчерпва нещо. Ако няма конкретни предложения, моля някой колега да я премести в общи !
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Взех си слушалки Рейзър, АКГ - то не ставаха за айфона трябваше преходник, рейзъра пасва идеално. Като звук не съм слушал много засега но определено е по добре от старите.
Всъщност разликата не е кой знае каква, след като направих тест слушалките на Рейзър са с по чист звук и по плътен бас, но разликата не е осезаема. Както и да е, важното сега за мен е Дали от Рейзър ще ме боли глава.
Всъщност разликата не е кой знае каква, след като направих тест слушалките на Рейзър са с по чист звук и по плътен бас, но разликата не е осезаема. Както и да е, важното сега за мен е Дали от Рейзър ще ме боли глава.
Ще споделиш ли боли ли главата от тях...че и аз имам същия проблем с повечето слушалки.
GLORY GLORY Man United
Apple IPhone,8gb..2.1...RESPECTUAALNO
Apple IPhone,8gb..2.1...RESPECTUAALNO
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Ами мисля че са по добри от 25левовите от дигитален. На последната сбирка с Блъди правихме тест за сравнение между Рейзъра и Креатив ( модела който е същия на външен вид ) Разлика не открихме, може би на Криайтив беше малко по силен баса, но не усезаемо. Мога да кажа че като за 50лв съм доволен, чантичката е много удобна а и не ти трябва преходник за тях.
Като че ли всички изброени по горе слушалки не са за ай фон а са си слушалки за мп3 плейъри, защото нямат микрофон.
Аз си купих Shure I2c-m които са добри за музика и си имат микрофон.
Ползвам Shure от много години. Никой не може да ги събори.
Ако някой се интересува мога да ви намеря и да ви ги изпратя от Канада.
Аз си купих Shure I2c-m които са добри за музика и си имат микрофон.
Ползвам Shure от много години. Никой не може да ги събори.
Ако някой се интересува мога да ви намеря и да ви ги изпратя от Канада.
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
То и в сайта на епъл има страхотни слушалки с микрофон за по 150 долара...............
Дай пример и личен опит.I.Netsov написа:То и в сайта на епъл има страхотни слушалки с микрофон за по 150 долара...............
Търсиш ли слушалки или не ?
Той си е казал в първото мнение в каква ценова рамка си търси слушалки - ти му предлагаш двойно по-скъпи.
Тя темата вече не е актуална май, Нецов нали си купи Рейзъри
Тя темата вече не е актуална май, Нецов нали си купи Рейзъри

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
-
Re: Слушалки за iPhone – с хубав бас и чист звук
Някой знае ли каква е цената на sennheiser CX500 в Dynacord?
-
А да попитам оригиналните слушалки на Епъл добре ли свирят и удобни ли за ухото? Мерси!
SAMSUNG GALAXY W
оригиналните са много яки... направо пръскат ушите като е на макс. На 3 метра от тебе се чува
мн са горещи... взимай си ако не ти идват скъпо