АЙФОН 4С НА ЛИЗИНГ ОТ ГЛОБУЛ - ИЗГОДНО ЛИ Е

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
theuser

Re: АЙФОН 4С НА ЛИЗИНГ ОТ ГЛОБУЛ - ИЗГОДНО ЛИ Е

Мнение от theuser »

janeett написа:
Имам още 2 седмици да реша дали да премина към този план и да си взема Айфончето най-накрая или да събера още пари и да си го купя от тук на по-ниска цена.
Ако мислиш, че няма да имаш проблеми с изплащането --> нов.
janeett

Мнение от janeett »

Така смятам.Макар, че през тези две години всичко може да се случи...да остана без работа и да се чудя как да го изплащам...риск си е, и човек никога неможе да бъде напълно сигурен.Но пък мога да спестявам пари през първите 3месеца и да си го платя кеш.Просто ме блазни факта, че ако реша още сега мога да отида и да го имам, а в противният случай трябва малко да почакам за да го получа.Още мисля кое да избера....дано да реша най-накрая!
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Вече показаха iphone 5. В края на сметка взе ли си 4С, или ще чакаш, докъто докарат 5?
Аз имам питане..... Какво ми е необходимо, за да си взема телефон на изплащане от Глобул. Трябва ли да ме одобрят по някакви параграфи ... въобще някой, по-навътре може ли да ми изясни какво точно се иска от мен? Защото лично аз нямам собственост (на мое име), да, работя и имам постоянна заплата всеки месец, и нямам други сметки и задължения освен по настоящия ми договор с глобул...
Teamwork makes the dream work!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Критерият за кредитиране е фишът на който се подписваш в края на месеца и плащаните осигуровки, останалото е бошлаф...
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
zori2003

Мнение от zori2003 »

kike09 написа:Вече показаха iphone 5. В края на сметка взе ли си 4С, или ще чакаш, докъто докарат 5?
Аз имам питане..... Какво ми е необходимо, за да си взема телефон на изплащане от Глобул. Трябва ли да ме одобрят по някакви параграфи ... въобще някой, по-навътре може ли да ми изясни какво точно се иска от мен? Защото лично аз нямам собственост (на мое име), да, работя и имам постоянна заплата всеки месец, и нямам други сметки и задължения освен по настоящия ми договор с глобул...
Към Глобул може да си вземе телефон само титулярът на фактурата, а вече кой ще ползва телефонът е отделен въпрос. Най - добре е да се изчака да излезе офертата "Заедно", в която операторът дава възможност за закупуване на телефон на изплащане, като месецната вноска е към месечната фактурата. Тази оферта излиза горе долу 2 месеца преди изтичане на подписаният договор. Изисквания към този момент не са имали - само трябва последните поне 6 месеца да не е бил спиран двустранно номерът. Не знам да има доказване на доходи и други подобни процедури.
Може да се вземе и телефон по всчко друго време, но при това положение ще трябва да се закупи нова сим карта със съответен месечен абонамент. Месечните вноски за изплащане на телефонът пак се включват към месечната фактура.
Надявам се в общи линии да съм обяснила нещата :)
iPhone 5 16GB, FW: 9.0.2. ФO
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

zori2003, май те разбрах.
Ето я ситуацията при мен. Преди малко по-малко от година си взех андроид телефон с нова сим. Всъщност още щях да съм с 3ГС-а, ако не ми беше скимнало да разнообразя малко. Та.. тарифата ми е няква студентска (Generation) и месечната такса ми е 13,9лв/месец. Естествено на мен 2000мин/смс не ми стигат, пък и те са само в мрежата на глобул, съответно при достигане на смешния лимит от 30 лева ми спират изходящите повиквания всеки месец.. или поне първите два три месеца беше така, докъто не започнах да си надплащам сметката и да оставям по 50лв. всеки месец.
По лизинговите оферти за 4С (надявам се за 5 да са същите), ако подпиша нов договор + iphone-a на лизинг ще плащам малко повече от 60лв на месец. Като прибавя 13,90 (от сегашния номер, който няма да използвам или ще ползвам само безплатните минути) - да ги сложим 80лв. на месец за двата договора+лизинга+евентуално някой и друг лев сметка.
И да си дойда и аз на въпроса.. всъщност... айфон 5 на лизинг от глобул.. изгодно ли е? Какво бихте ме посъветвали вие?
П.П. Някой има ли информация кога ще получат 5-цата в глобул? Някъде четох, че щели да предлагат отключени 5-ци от Виваком (wtf..) а на сайта на mtel можеш да си резервираш nano sim.. в сайта на глобул ни вест ни кост за iphone 5 ....
Teamwork makes the dream work!
Публикувай отговор