Първото българско ревю на Iphone 3G!!!

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
pomariana

Re: Първото българско ревю на Iphone 3G!!!

Мнение от pomariana »

Anares написа:Тоя спор за iPhone и Diamond го имам непрекъснато с един колега, който има втория. Опита се да ми демонстрира слайд шоу със снимките си - брадясах докато тръгна. Единственото, което аз не можах да му демонстрирам беше връзка с MS Exchange, но сега с новия фирмуер и това отпадна. Diamond е добра играчка, но е далече от iPhone. А и опитът ми с Winodws Mobile не е никак обнадеждаващ - пълна трагедия.
През ръцете ми е минало почти всичко, което може да се нарече Smartphone (дори и така и не придобилата популярност Toshiba Portege G900), но iPhone за момента си остава ненадминат.

Абсолютно те подкрепям, през моите ръце също е минало всичко, наричащо се покет или Smartphone, а Toshiba Portege G900 е уникално дърво :))
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

Off
И аз да се изкажа по темата, ако позволите. Предварително моля да няма засегнати и да бъда извинен за личното ми мнение което е следното:

За съжаление чак сега имах възможността да видя направеното ревю, след като видях реклама за него и в още 2 форума за новини.
Искам да ви кажа, ча не бях гледал по-зле направено ревю за какъвто и да е продукт, а за продукт на apple просто е безумно.
1-во. Ако бях собственик на сайта бих уволнил всички, защото това е сайт за продажба на телефони предимно и направата на такова ревю срива тотално имиджа. (И това е сайт за продажба на телефони! Да бе да, аз по-добре ще карам трамвай без да знам как)
2-ро. Ако трябваше да избирам телефон сега и гледам ревюто повярвайте ми никога не бих си купил iPhone та ако ще да ми го подарят не бих го взел.
3-то. Функциите и работата на телефона не се свеждат до GPS-a и 3G само.
4-то. Като човек занимаващ се с технологии, това което показахте като ревю ще ме накара дори да не посещавам толкова некомпетентен сайт. (Сега си лепнахте име за некомпетентност на целия сайт с това ревю, а принципно не би трябвало да е така)
5-то. Добрата реклама, мениджмънт и добро управление на ресурси продава, а не 10 минутно ревю в което дори и не разбрах, че трябва да е такова за 3G. Само разбрах, че някой дал на някого нещо да подържи в ръцете си. Ако дори само бяхте направили една добра реклама (та ако ще лайно да продавате), а аз не разбирах нищо от телефони бих си купил 3 само заради рекламата. Дори и сайта да си бяхте рекламирали колко добре се вижда на новия "по-топъл" дисплей на телефона пак бих си купил "лайното".
6-то. Бих оправдал подобно нещо само ако нямаше прекалено многото налична информация за въпросния продукт и то на Български и хората от сайта (да не им правя повече реклама) не знаеха за iphone-bulgaria.com!!!

Извинявам се отново за това, че мнението ми е такова и със сигурност зам засегнал нечии интереси. =:)
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Томи, човекът си каза, че не е фен на Айфон и за това и ревюто е такова :) Сега щял да направи на Нокиа Е71 и ще видиш тогава колко ще е хубаво :) Съдейки по фамилията му, пичът е син на собственика. Уволнение няма да има :)
Аватар
shtobe

Мнение от shtobe »

Еми аз гледах ревюто за Е71 и мислия че е още по зле.
Този път дори няма оператор =D> =D>

Според мен човека си запълва времето и не мисля че трябва да очакваме каквото и да било от такава изява.
iphone 3g 8GB - 2.2
pomariana

Мнение от pomariana »

shtobe написа:Еми аз гледах ревюто за Е71 и мислия че е още по зле.
Този път дори няма оператор =D> =D>

Според мен човека си запълва времето и не мисля че трябва да очакваме каквото и да било от такава изява.
От кака си поми да знаете, по добро ревю от едномесечно, лично ползване на даден телефон, смартфон или покет НЕМА :-* :-* :-*
stone cold

Мнение от stone cold »

това значи ли че ще направиш такова ревю
Поми
iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
pomariana

Мнение от pomariana »

SLAF написа:това значи ли че ще направиш такова ревю
Поми
На любимото ябълче ли?
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

Това дали Максим Бехар или който ще да е собственика не ме грее, сина му още повече. До колкото познавам Бехар би трябвало подобно нещо като сайта им да не съществува.
А това, че сина му или какъвто му се пада там прави някъкви простотии разваля имиджа на "Бехар" не, че ми пука особено. Единственото което мога да направя е да критикувам основателно подобни изцепки.

Утре мисля да направя едно ревю как се кара Трамвай... Смятам да продавам мотриси на СГТ (Сотичен Градски Транспорт) май ще имам по-голям успех! Ха =:)
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Публикувай отговор