Хахаха....мерси много! И както казах, осъзнал съм проблема и ще по работя над него!Anares написа:shtobe, Не се прави на толкова скромен! Като гледам правописа ти е доста по-добър от този на маса "интелектуалци", които не са напускали България. И в крайна сметка самия факт, че осъзнаваш съществуването на проблема, вече говори много. Защото други биха си казали "Голяма работа! Английският е по-важен - цял свят говори на английски! На български говорят само някакви си 7 млн. българи". Да за съжаление съм чувал и такива!
И знаете ли кое е срамно? Случи ми се преди време. В компанията в която работя имаше много чужденци. Като се срещнем по коридорите, чужденците казваха по едно завалено "сдравей". Нашите "българчета" казваха "Hi". Просто ми идваше да убия някого!

Жалко че има хора които пренебрегват собствения си език! Но още по зле е хора които са израстнали в други държави и дори не могат да говорият родният си език. Сестра ми е на половин гъркиния, на половин българка и въпреки че живее в Гърция майка ми я отглежда така че да научи и двата езика! А малката е само на 8 години и учи и английски от 2. Ако на мен ми е каша в главата с 3 езика, то какво ли е на нея!