Нов 4S или да чакам 5-цата?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
sync_master

Нов 4S или да чакам 5-цата?

Мнение от sync_master »

Абстрахирайки се от всички "клюки" (включ. и датата на излизане) относно 5-цата, ви питам - прецаквам ли се, купувайки си 4S сега? Не ми е спешно, но искам телефон сега, а и цената на 4S ме устройва. Дали Айфон 5 ще бъде значително по-скъп от ценaтa, на която се предлага 4S сега (говоря след премиерата си)? Не виждам от коя хардуерна новост в очаквания Айфон бих се възползвал при положение, че и 4S ще поддържа iOS 6.
Iphone 5 ФЗ М-Тел
iOS 7.0.4
mirage

Re: Нов 4S или да чакам 5-цата?

Мнение от mirage »

Аз лично бих изчакал в твоя случай, но дори да вземеш 4S - ще си имаш добър телефон за още година и половина.
Аз май ще чакам модела , който ще излезе догодина. 4S-ката ми върши перфектна работа, но аз го взех на датата, когато го обявиха официално- 14 октомври.
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

1. Аз например скоро бях пред същата дилема. Отначалото мислех да си взема 4С, но след няколко неуспешни сделки в ebay (с различни проблеми), след които се налагаше да си връщам парите след да речем по около 1 месец разтакаване... та след няколко месеца чакане и неуспех с покупките вече бях решил да скипна 4С и да изчакам 5, но после все пак размислих, че не ми се чака и си взех ФО 4С 64ГБ. И без това единственото, което ме впечатлява поне по слухове от 5-цата, е малко по-големия екран (което даже е съмнително), а и не е болка за умиране и без туй от толкоз години съм свикнал с този размер 3.5" на иФон и не ми пречи, че не е по-голям... а и 4" не е ЧАК пък толкоз повече. Супер доволен съм от 4С и мисля, че ще скипна 5-цата. Но всичко си е въпрос на личен избор. Само споделям моята гледна точка. B-)

2. При излизането си реално всеки иФон е бил на цената на предишния, а предишният просто изчезва и остава само в орязан/евтин вариант (с по-малко памет) или евентуално малко поевтинява. Не виждам причина и сега да не е тъй. А и конкуренцията не спи и не може да изкарат 5-цата прекалено скъп. С две думи - 5-цата според мен няма да е по-скъп или най-много да е съвсем леко по-скъп но несъществено.

3. От харсуерноте новости за 5 - за евентуалния 4" дисплей споменах, а друго още не се знае. Все ще има някаква "бъзикня", но не мисля, че ще е нещо съществено за мен. Нооооо... не се знае. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

5ца изчакай.. после да не те е яд .. :)
iPhone 6+
gstg

Мнение от gstg »

Значи като излезе 4 я взех на лудите пари около 2 бона, после ми се дощя 4 - бяла - 32 гига.... сега си взех 4 ес - 64 гига за да го натъпкам с музика , и след това кротичко ще чакам цените на 5 да се укротят!
Първите бройки.... Та сам си прецени :)
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

сега 4s , догодина 5 на половин цена :) :)
sync_master

Мнение от sync_master »

Ако го взимам, ще бъде от М-Тел с двугодишен договор.
Iphone 5 ФЗ М-Тел
iOS 7.0.4
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

ако можеш да траеш 4 месеца , чакай ако не вземи 4s ... и в двата случай не е голяма болка
haho7o

Мнение от haho7o »

Най- добре си вземи 4s когато и падне цената (когато излезе 5-цата)
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
Аватар
downgrade

Мнение от downgrade »

За к'во ше го е яд бее?!?
Все още ще бъде актуален телефон 4s
вашият живот от телефона и модата покрай него ли се води.
Та като излезнал новият 4s да напълним кофите за боклук с 4-ки щото са много стари вече и не сме в крак с модата...
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Първо при условие, че може да си вземе новия модел, защо да взима стария за някакви си 100лв разлика ?!
Второ 4S е така да го наречем ъпгрейд на 4-ката, което обезсмисля до някъде купуването на 4S при наличие на 4-ка, но 5-цата вече ще е ново поколение телефон (според мен) и със сигурност ще си заслужава. След като човека не бърза, до октомври-ноември малко остава ще изчака пък ще прецени дали го кефи повече новия..
iPhone 6+
lastsentinel

Мнение от lastsentinel »

Аз лично ще изчакам 5-тицата L-)
Публикувай отговор