Само за мъже. Какви жени предпочитате?
Само за мъже. Какви жени предпочитате?
Тъй като в България русите жени са повече от Швеция вече, ще ми се да видя какво предпочитат мъжете у нас. Аз лично руси не харесвам особено, въпреки че не отказвам по принцип и на такива
Дето се вика, като няма риба и ракът е риба. Моля само мъже да отговарят. Жените могат да си пуснат тяхна анкета.

Re: Само за мъже. Какви жени предпочитате?
Егати дискриминациятаanthony написа:Тъй като в България русите жени са повече от Швеция вече, ще ми се да видя какво предпочитат мъжете у нас. Аз лично руси не харесвам особено, въпреки че не отказвам по принцип и на такиваДето се вика, като няма риба и ракът е риба. Моля само мъже да отговарят. Жените могат да си пуснат тяхна анкета.

Липсва ми една опция:
Аз харесвам - ХУБАВИТЕ ЖЕНИ
Аз харесвам - ХУБАВИТЕ ЖЕНИ

MacBook Pro (Early 2008) 17" C2D @ 2.5GHz - 10.5.4, 2GB @ 667MHz, NVidia 8600GT 512MB
iDeneb v1.1 10.5.4 on P5K-E WiFi/AP, C2D E6750, 2x Corsair DHX XMS2 1024MB @ 800MHz NVIDIA 7600GT
iPhone 8GB 1ST GEN - OS 2.1
iDeneb v1.1 10.5.4 on P5K-E WiFi/AP, C2D E6750, 2x Corsair DHX XMS2 1024MB @ 800MHz NVIDIA 7600GT
iPhone 8GB 1ST GEN - OS 2.1
Що нема опция "Не ми пука"?
Щото съм забравил да я сложа, Фил. А хубавите всеки ги харесва. Жените да гласуват само ако са лезби. Марианке, не ме разочаровай 

Е как ще те разочаровам бре, нали няма да си го простя до животanthony написа:Щото съм забравил да я сложа, Фил. А хубавите всеки ги харесва. Жените да гласуват само ако са лезби. Марианке, не ме разочаровай

Къде да са къдравки, Заро?
Е, не така сексистки, де....
Тони, и Заро (не се сещам виждах ли те на срещите на форума....), не очаквах чак елементазризми от вас.....

Тони, и Заро (не се сещам виждах ли те на срещите на форума....), не очаквах чак елементазризми от вас.....

- cristiano_sv
Нямали вариант каквато ми падне? 
Всички от изброените си има своя красота и чар. Трудно е да кажеш този тип точно харесвам или друг. Китайка може да ме впечатли, има ги толкова красиви.

Всички от изброените си има своя красота и чар. Трудно е да кажеш този тип точно харесвам или друг. Китайка може да ме впечатли, има ги толкова красиви.
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Слабички
45-50кг
пък за косата
кеф ти руса кеф ти черна
по добре руса де
ама от в гръб много не си личи 

Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Отговор тип "Романтик" - цветът на косата няма особено значение, стига да ме привлича
Отговор тип "Мачо мен" - цветът на косата няма особено значение, аз предимно в тил ще я гледам
Отговор тип "Мачо мен" - цветът на косата няма особено значение, аз предимно в тил ще я гледам
- deezel - download.bg
- Обратна връзка:
Брюнетки и червенокоси. Блондинките никак не са ми по вкуса, имат леко простовато излъчване. Обаче не се съгласявам с I.Nestov, 40-50 кг. приличат на 13 годишни момиченца, предпочитам по-високи и пищни (но не прекалено!) жени с добре оформен бюст и хмм... задни части. Латино типът ми харесват най-много, с по-широк ханш. Също ми харесват и леко муслулести жени, което в никакъв случай не значи културистки. 

Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Така е. Добрият майстор работи на голям тезгях
И аз не обичам скелети. 40-50 кила, ама ако са 1.50 м.

Обичам всички женички
Косата няма значение, стига да е там 

iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Не,не съм идвал досега,може би на следващата.А иначе кое му е елементарното на това,че ме привличат повече момичета с къдрави косиSladichuk написа:Е, не така сексистки, де....![]()
Тони, и Заро (не се сещам виждах ли те на срещите на форума....), не очаквах чак елементазризми от вас.....![]()
![]()

@Anthony,"къдрокоси" съм написал бе човек,в буквалния смисъл,за косата става дума.

iPhone 4GB,FW 2.2
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
сега от 45-50-55кг в зависимост от визочината има разлика и изобщо не са като 14 годишни. Хайде да не давам пример с Николета Лозанова, или новата Плеймейт. и изобщо не са скелити
А и пак всеки си има право на вкус. аз обичам жената да е лекичка да си я дигам лесно
Гаджето ми е 45кг, но е далеч от скелет. и от 14 години. 

Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Напротив.... майстора работи на малък защото е майстор и не му трябва много място, чирака работи на голямо защото му трябва пространство и не е организиран.
- deezel - download.bg
- Обратна връзка:
Ей, ама какви сте майстори на метафората...
Прекланям се пред великата ви мисъл.
Според мен всичко това зависи и от ръста на самия мъж. Аз например съм 1.93 и изобщо не харесвам 150 сантиметрови момиченца.

Прекланям се пред великата ви мисъл.

Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
И аз съм 1.93 и харесвам всичко от 1.50 до 2.00 

Малко е грубичко жената да бъде 2.00м висока, а ти да си 1.60-1.70.
Може да се комплексираш
Може да се комплексираш