Предложение за HTC андроид до 1000лв.

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
KikyPet

Предложение за HTC андроид до 1000лв.

Мнение от KikyPet »

От доста време карам с 3GS и като цяло съм фен на iOS, но ще трябва да взимам нещо ново. За жалост, имам огромни отстъпки, но не и за продукти на Apple. Разгледах разни htc-та с андроид, някой може ли да даде мнение как се държат тези телефони удобни и бързи ли са както Iphone, въобще доближават ли се до Iphone и добра идеа ли е от 3GS към ново HTC. Имат ли възможност за хакване и нелегално ползване на платен софтуер както jailbreak, съответно препоръки за определен модел до 1000 лв.
Iphone 3GS Black 16GB AT&T - 5.0.1 BB: 06.15.00 Jail
Iphone 4 White 16GB М-тел 6.1 Jail
HTC EVO 3D
Аватар
donpeev

Re: Предложение за HTC андроид до 1000лв.

Мнение от donpeev »

Пич, Android-а не се джейлва, техния маркет имат доста повече безплатни приложения, но не са сигурни от към вируси, не са провереи, крашват и бъгват. Като цяло не може да стъпи на Айфон-а и като дизайн и като удобство и функционалност. Някои ще спорят , но вкусове всякакви.

1000лв за ХТЦ ?! Едно нормално е около 700лв - Evo 3D , Sensation, Desire S, HD2 ...

А и като си приготвил толкова пари защо не си вземеш iPhone 4s za 1000лв чисто нов??! Има обяви в форума , има и ФО има и към БГ оператори с 2г гаранция..
iPhone 6+
Аватар
KikyPet

Мнение от KikyPet »

Защото ще платя HTC ново на 50% от парите около 300-400, но не и за iphone. Другия вариант е втора ръка 4-ка, но се чудя още дали това, че е нов ще надделее.
HTC EVO 3D
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Еми няма какво да мислиш, в такъв случай харесай си едно ХТЦ на дизайн, те вътре са еднакви.. Аз това не ме кефи че имат 10 нови модела и са почти еднакви.. Имат и някви 3Д -та ..аз бих си взел най-новия им модел който и да е той :) , разбира се да не е с 5 инча дисплей :)) успех!
iPhone 6+
Аватар
KikyPet

Мнение от KikyPet »

http://www.youtube.com/watch?v=9RVa_C-o0Ac

Този ми грабна окото, все още Iphone ми харесва повече, но като гледам от андроид телефоните той е лидер (не съм фен на самсунг), за това ще споделя от опит тези дни ако взема EVO 3D :)
HTC EVO 3D
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Мен Sensation-а ме кефи повече. Лично мнение. :)
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

Мнение от iCeco »

Купи си това несполучливо айфоново копие, продай го неразпечатано и ще си с 200-300 лева нагоре, купи си 4s и се кефи на 'намалението с 300 лв' :)
Sei was du bist!
vivera9

Мнение от vivera9 »

Според мен HTC Sensation XL един много качествен телефон и ако държиш на звука няма да съжаляваш единственото което не ми харесва е камерата му
cheeryray

Мнение от cheeryray »

Все пак новото си е ново и с гаранция, че ако нещо се случи все пак - ще си поемат отговорността.
Например, ние имахме проблем с две гаражни врати, но в гаранция. Дойдоха и си оправиха нещата без никакъв проблем.

От там нататък избирай най-вече според функциите, които най-много ще ползваш.

Приключенията и любовните подвизи на дон Жуан вече и в Напред.БГ http://napred.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0% ... D0%BD.html. В българската интернет търсачка ще откриете и още много други класически романи.
Последно промяна от cheeryray на 04 Май 2013, 12:59, променено общо 2 пъти.
Аватар
downgrade

Мнение от downgrade »

http://prikachi.com/images.php?images/194/5078194i.jpg

Ако искаш телефон които ще ти омръзне за 2 седмици вземи си iphone ...Писна ми вече да виждам тези глуповато подредени квадрадчета под формата на меню...
Аватар
eXb0y

Мнение от eXb0y »

1. Абндройд телефоните могат да се руурват.
2. Като цяло е свободна платформа
3. Ако си вземеш андройд телефон се свържи с мен ще ти помогна да си направиш така телефона, че да можеш да сваляш и платемите приложения без пари.
4. Гарантирам ти, че няма да ти омръзне
5. Предлагам ти HTC Sensation или някое от новата им сетия ONE, не искаш голям затова one S според мен те устройва

П.П. До колегата donpeev : Ако ми кажеш с какво iOS е пред Аndroid ще дойда да ти стисна ръката. Гледаш си всеки ден "глуповато подредени квадрадчета под формата на меню.." както каза колегата downgrade.
В Iphone 4s новото е само 1 камера, процесора и 1 Siri, което не всеки го използва и закакво да даваш маса пари.

До колегата KikyPet : Нормално да не си фен на Самсунг, нали вече известно време двете фирми се съдят за лицензи, но искам да ти кажа, че дори Галакси С е 1 идея повече от айфон, да не говорим са СГС2 или СГС3 ....
Iphone 4 8GB White ФО iOS 5.0.1
Samsung Galaxy S Firmware 2.3.3
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Да почнем с това , че apple вадят един телефон на година и той чупи всички рекорди по продажби в света. Самсунг и ХТЦ вадят по 10 модела и заедно не могат да стигнат бройката на Ейпъл. Това ще кажеш кво общо има?! За мен има! Това значи, че е желан, харесван и надежден телефон. За мен най- важното е дизайн- а. Уникално много ме кефи и даже на година още му се радвам. "квадратчетата" ми харесват и са пример за едно подредено и симетрично меню било то едно и също от години. Дреме ми, че андройд имали някви глупости които нямал иОс-а. Пич, от 1 година тоя телефон не е забил, не е бъгнал или се е рестартирал, едно приложение не е крашнало или преебало, веднъж не е засякал. За съжаление не мога да кажа същото за Андройд.
И да уточня: не ми пука какво имало и нямало андройда, аз съм с iOS и получавам оргазъм като ползвам моят телефон. Най-вероятно по-скоро ще сменя жена си от колкото телефона!
iPhone 6+
Публикувай отговор