От възрастният ми иФон 3GS, който вече ми е един вид "домашен телефон"... с минимално ползване като телефон и малко браузване и няколко минути елементарни игрички. Всичко си е включено нормално, като е изключен само мобилният Интернет, който на този "домашен" телефон не е нужен (въпреки, че съм го разнасял и навън, но аз си ползвам 4S-а когато ми трябва мобилен нет).
WiFi - On
Notifications - On
Location services - On
Cellular Data & 3G - Off
Usage: 4h 8m
Standby: 6d 2h
Remaining: 5% (което с туй минимално ползване са си да речем още 5-6 часа, но не съм го дебнал за да запиша един скрийншот баш като слезе на 1%)
Та с минимално ползване не е никакъв проблем да мине над 6 дена дори за дърт 3GS, а по-новите модели - съответно и повече. И обратното - колкото повече се ползва, толкоз по-малко изкарва... а и зависи за какво се ползва. С нормално говорене, браузване, игрички, ръчкане и всичко включено, при мен изкарват всичките средно около 7 часа Usage. И според зависи за колко време съм издумкал 7-те часа ползване - тогаз свършва и телефона. Може и за 1 ден да го издумкам... а както се вижда - може и за 4-5-6 дни.