Намерих 4[S]!

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

Намерих 4[S]!

Мнение от iCeco »

Вчера, дата 18, в МОЛ Пловдив, около 21:50 в мъжката тоалетна намерих посочения телефон! iPhone-а е с оригиналния стикер-протектор отзад, без никаква СИМ карта в него, няма записани номера, което ме навежда на мисълта, че е прясно купен от магазина на Глобул в мола и злощастно изгубен. На цвят е черен, 64GB. В апарата има само 2 снимки на кока-коли от Мак Доналдс, снимани във мола. Връщам само ако ми се покаже кутията и в действителност IMEI-а съвпада. Желана награда: 2 бири Heineken! :)

Телефон за контакти: 0887 887 887 и да не ме будите през нощта!
Sei was du bist!
tribaleo

Re: Намерих 4[S]!

Мнение от tribaleo »

Трябваше да отидеш до магазина може да имат някаква информация за собственика :)
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

Мнение от iCeco »

tribaleo написа:Трябваше да отидеш до магазина може да имат някаква информация за собственика :)
Не работеше толкова късно.
Sei was du bist!
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Евала човек ама това е 64 гб 4с бягаай :D
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

Мнение от iCeco »

Iphone4 написа:Евала човек ама това е 64 гб 4с бягаай :D
Веднъж бях спрял на едно кафе в София (бях на 18, още непозната за мен, с чисто нова 5-ца, взета преди има-няма 1 час), та реших да се почерпя... Тогава много обичах да ходя с едно куфарче, в него бях сложил документите на колата, както и резервните ключове. За няма и 30 минути, докато си пийна кафенцето, задния прозорец на колата беше счупен и куфарчето го нямаше. Крадецът явно е мислил, че ще намери кеш, ама не - видял е че са само листове и документи и ги хвърлил на земята и побягнал. Когато отидох до колата една баба на около 65-70 години беше събрала и подредила нещата и чакаше до задната врата. От този момент се заклех всичко, което намеря, да го връщам, само като си представя какво можеше да се случи... ;) Майната му на iPhone-а, имам си 4с, 1500лв. пари ли са, мен ме е яд, че ще има някой човек, който няма да може да заспи тая вечер, това е по-важното :/
Sei was du bist!
Аватар
icaka-p12

Мнение от icaka-p12 »

Макар и писмено успя да ме трогнеш :) Евала за постъпката ти ;)
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion :))
Аватар
dos.

Мнение от dos. »

Веднъж си загубих една сребърна гривна (май не струваше повече от 50лв.) и я мислих сигурно със седмици , вечерта си я търсих на другия ден пак ходих да я търся ама не я намерих. Тоя човек сигурно е ОТКАЧИЛ .

П.П. Веднъж по БТВ репортерите гледах за кражбите от къщи на известни личности по време на участия,мачове и т.н. тогава Йорданка Христова каза : Който е отговорен за вещите си не ги губи.
iPhone 4/16 GB/iOS 5.1.1/ФЗ М-Тел
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Утиде ли до глобул има ли развитие ?
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

Мнение от iCeco »

Току-що от Глобул ми казаха, че не могат да разкриват лични данни на купувачи, освен това нямало и подадено оплакване за изгубен телефон към оператора, нямало в този период от време и подаване на заявление за блокиране на СИМ карта, а и картите се активирали до 24 часа след купуването им и за това човека сега си има валидна карта без телефон, смятат, че той е мушнал картата веднага и телефона е изписал невалиден СИМ, при което той я е изкарал и го е ползвал като iPod в мола за вечерта и вследствие го е загубил. Предложиха ми да оставя телефона и ако дойде някой да си го търси, да му го дадат. Разбира се не оставих телефона, най-малко човека ще отиде в магазина на мобилния оператор да си търси телефона, а и те надали ще сравнят IMEI-ите.
Sei was du bist!
Аватар
iSurf

Мнение от iSurf »

Май днес съм се събудил в друга държава :)))
Евала! Дано намериш човека и бъди сигурен, че доброто дело ще ти се върне :)
Щирлиц помисли. Хареса му и помисли още веднъж...

Мнение от tribaleo »

iCeco написа:Току-що от Глобул ми казаха, че не могат да разкриват лични данни на купувачи, освен това нямало и подадено оплакване за изгубен телефон към оператора, нямало в този период от време и подаване на заявление за блокиране на СИМ карта, а и картите се активирали до 24 часа след купуването им и за това човека сега си има валидна карта без телефон, смятат, че той е мушнал картата веднага и телефона е изписал невалиден СИМ, при което той я е изкарал и го е ползвал като iPod в мола за вечерта и вследствие го е загубил. Предложиха ми да оставя телефона и ако дойде някой да си го търси, да му го дадат. Разбира се не оставих телефона, най-малко човека ще отиде в магазина на мобилния оператор да си търси телефона, а и те надали ще сравнят IMEI-ите.
Ако искаш имам хора в Глобул ако има варянт ще го издириме по IMEI купувача и да си върне детенцето :)
iPhone 5S FW 7.1.2
eeerol88

Мнение от eeerol88 »

с кеф да четеш писаното, трогнат съм и аз O:-)
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

Мнение от iCeco »

Приятели, телефона е обратно при собственика. Днес ми се обади един човек и по ирония на съдбата се оказа мой съученик от началното училище. Двете бири прерастнаха в запой и сега агнето е цяло, пък и вълкът сит. :))
Sei was du bist!
Аватар
icaka-p12

Мнение от icaka-p12 »

Ее тва ако не е съдба пък на :)
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion :))
Аватар
downgrade

Мнение от downgrade »

iCeco написа:
Iphone4 написа:Евала човек ама това е 64 гб 4с бягаай :D
Майната му на iPhone-а, имам си 4с, 1500лв. пари ли са :/
Е,аде де малко повечко от колкото за 2 бири са :D
Аватар
georgi190

Мнение от georgi190 »

Браво, колега, надявам се да има повече хора като теб! =D> Това е втората тема, която чета за върнат iPhone, евала за доброто отношение към другите. 1500лв наистина не са чак толкова много пари. Не са и малко, но не си заслужава лошата постъпка.
doctavus

Мнение от doctavus »

Пичове к'во приказвате 1500лв. не били много.... За някои хора това са 2, 3, 4, че даже 5 заплати, но колко от заплатата си заделяте за да спестите 1500лв. и да ги похарчите за телефон? В момент, който съм разполагал с пари за 5 4С-ки пак не ми е стискало да си купувам поне 16 гигабайтката, па камо ли за този, който работи за 500- 600 лв. месечна заплата.

П.С. Все още не съм си купил 4С :Р, but soon :P

По темата... ами евала пич! Това, ако се беше случило при мен .... купувачът на телефона му се полагаше само една СТУДЕНА ЧАША ВОДА за прохлада :)
--- [ Apple Iphone 2G 8GB Black ] --- Auto Updated to 3.1.3 thru iTunes ---
Аватар
didiandreeva

Мнение от didiandreeva »

iCeco написа:Вчера, дата 18, в МОЛ Пловдив, около 21:50 в мъжката тоалетна намерих посочения телефон! iPhone-а е с оригиналния стикер-протектор отзад, без никаква СИМ карта в него, няма записани номера, което ме навежда на мисълта, че е прясно купен от магазина на Глобул в мола и злощастно изгубен. На цвят е черен, 64GB. В апарата има само 2 снимки на кока-коли от Мак Доналдс, снимани във мола. Връщам само ако ми се покаже кутията и в действителност IMEI-а съвпада. Желана награда: 2 бири Heineken! :)

Телефон за контакти: 0887 887 887 и да не ме будите през нощта!
Много хубава тема, поздравления :)

Преди години като излизах от колата съм си забравила нещо в нея, оставих си малка чанта на тавана на колата, взех си нещо и да ме няма, а чантичката отгоре на тавана... Пълна с пари и документи, ама много пари, заплатите на 6 човека и моите лични...

Полудях, а след няколко часа ми звъни домашния телефон - още нямаше мобилни, човека ровил, ровил нещата ми и намерил тесте визитки, сетил се, че са на собственика на чантата и ми се обади и ми я върна с всичките пари и документи.

Никога няма да забравя това, тогава като теб се заклех да връщам всичко намерено и до сега спазвам обещанието си...

Мнение от jadaja »

Браво колега :) дано да има повече хора като теб
Публикувай отговор