Разкодиране на Нокиа

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Разкодиране на Нокиа

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Здравейте!
Имам нокиа 5230 закупена от мтел и чете само мтелски карти.
Някой има ли идея как мога да я разкодирам?
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Аватар
Iliq22

Re: Разкодиране на Нокиа

Мнение от Iliq22 »

Ако имаш някой познат със същия телефон, само че вече разкодиран, да ти даде неговия код. Той е универсален, но само за тези от една и съща партида, а ти имаш 5 опита, след което телефонът се заключва, така че внимавай. Можеш да пробваш и с някой генератор в нета (например този). Кодовете там са валидни, разкодирал съм Нокиа с негова помощ, но пак предупреждавам да не прекаляваш с опитите, споменах вече за различните партиди, така че до някаква степен е въпрос и на късмет дали ще стане.
Ако това не проработи, според мен сервиз е най-добрият ти вариант. Там ще го оправят с бокс. Но имай предвид, че първо трудно се намира сервиз, в който се занимават с това... И второ - ще те одрусат 50-100 лв.
Още един вариант - купи си турбо сим от eBay и карай така.
Общо взето това са ти опциите. Друго няма да помогне. Недей да обновяваш Symbian-а, само ще си загубиш времето.
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Re: Разкодиране на Нокиа

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Мерси много за бързия отговор,Но се опасявам,че май съм ги минал тези 5 пъти...
Бях пробвал генератори,но нещата не се получиха.
Сега се сетих за 1 мой приятел,който има такъв ще го питам.
А ако се е заключил как мога да разбера дали съм минал тези 5 опита ? :^o

Едит намерих 1 приятел,който има такава нокиа и е от Глобул разкодиран мисля.Нещо можем ли да направим? :^o
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Публикувай отговор