iPhone 5 2012 г.
Re: iPhone 5 2011 г.
Именно,какво се опитвам да кажа до сега ? Че се опитвам да се подготвя за това време...
Това е само прототип, едва ли ще е истинския телефон.WeeD написа:Къде му избега батонЯ за ринг/мютVLa-wot написа:Невереятно![]()
http://www.giga.de/benm/2011/09/29/ipho ... prototype/
1 Ще ви кажа - каквото и да е, ще е красиво, но едва ли иновативно, камо ли революционно. Революции ще има 2012 в 6цата или 2013 в 7цата, сега им е рано, няма да има кой да ги догони. Да не забравяме какви технологии официално са патентовали и ги разработват в момента, та царя си е цар и в тоалетната, нали така 

Iphone 4 Factory Unlocked iOS 5
АйСИФОН, АйСИКТИР, АйСИНДЖИР, АйКЪМНАС

+1WeeD написа:1 Ще ви кажа - каквото и да е, ще е красиво, но едва ли иновативно, камо ли революционно. Революции ще има 2012 в 6цата или 2013 в 7цата, сега им е рано, няма да има кой да ги догони. Да не забравяме какви технологии официално са патентовали и ги разработват в момента, та царя си е цар и в тоалетната, нали така

g0shu написа: http://vbox7.com/play:46b9a82517![]()
Твърдо заставам и зад това мнение.angelovarna написа:@Dean1 - точно за такива като теб има един лаф - "Всяка жаба да си знае гьола.".
Не може да нямаш пари за 2 баници в джоба и да се хвърляш на телефон за 1к лева. А после да се чудиш как да му набавиш приложения. Които между другото не са задължителни за работата на телефона (като телефон).
Да не уважаваш труда на разработчиците е същото като шефа ти да не ти уважава труд и да ти каже като дойде време за заплата - "да не съм те видял повече, че ще ти счупя главата", и след това да наеме следващия лумпен, който да се блъска за без пари (както правят с тийнейджърите по някои ресторанти по Черноморието през летния сезон).
За всяка една апликация, например игра се изискват инвестиции:
- apple хардуер
- ios девелопър
- UI designer
- наемане на актьори за озвучаване (при програми за учене на езици, при по-хубавите игри и т.н.)
- 99$ годишна такса за developer-ски акаунт.
Като почнат девелопърите и агенциите да не могат да си избиват вложенията заради паразити като теб - ще спрат да се занимават с тази платформа. И така един светъл ден ще си увиснеш с телефон за 1к лева в джоба без свястни приложения.
От това, което виждам, ти си взел iPhone само и единствено да гъзарееш. Като ти гледам писаниците мога да предположа, че не си го jail или го е направил някой друг. Я ми кажи какви точно приложение и интерфейс ти трябва, за да го вземеш точно него - iPhone.
Да те светна. Вземи си телефон с Андройд. Има адски много безплатни приложения, с които можеш да правиш многоо промени по интерфейс. Има и куп безплатни хубави програми - за GPS, игри, речници и още и още.
Защо точно iPhone си взе, честно ми кажи?
Не си разработчик на тези AppS, за да ми ги говориш тези глупости, които си написа в поста.
Нямаш наистина пари, но имаш телефон за сумати пари. Честно казано - позьорщина, пълна.
P.S
Относно БМВ-то. Части от катастрофирало БМВ не го приемам много за читава оригинална част.
Наистина си взел телефона ей такаDean1 написа:angelovarna написа:@Dean1 - точно за такива като теб има един лаф - "Всяка жаба да си знае гьола.".
Не може да нямаш пари за 2 баници в джоба и да се хвърляш на телефон за 1к лева. А после да се чудиш как да му набавиш приложения. Които между другото не са задължителни за работата на телефона (като телефон).
Да не уважаваш труда на разработчиците е същото като шефа ти да не ти уважава труд и да ти каже като дойде време за заплата - "да не съм те видял повече, че ще ти счупя главата", и след това да наеме следващия лумпен, който да се блъска за без пари (както правят с тийнейджърите по някои ресторанти по Черноморието през летния сезон).
- apple хардуер
- ios девелопър
- UI designer
- наемане на актьори за озвучаване (при програми за учене на езици, при по-хубавите игри и т.н.)
Като почнат девелопърите и агенциите да не могат да си избиват вложенията заради паразити като теб - ще спрат да се занимават с тази платформа. И така един светъл ден ще си увиснеш с телефон за 1к лева в джоба без свястни приложения.
Аз съм жаба от доста голям гьол,с големи жаби пълни със разни насекомчета (родителите ми-парите им) и ако знаят в момента,как я карам ще ми се карат и ще ми пратят колкото искам,както и по принцип правят,но реших да видя до къде мога да стигна и сам да си купя телефона защото мисля,че не си заслужава за телефон да искам пари от нашите,камоли пък после за приложения направо е смешноКато се има в предвид,че и не ползвам много приложения,инсталирам ги ейтака и веднага ги делийтвам,за толкова не ми се плаща а и,както казах аз самия не мога да ги плащам,родителите ми могат но не те са си купили iPhone
![]()
Ако и Стив Джобс и компания мислеха,като теб,че "паразити" като нас не трябва да си купуват iPhone щеше да е доста назад в продажбите,но и ние простосмъртните,като искаме да се радваме на iPhone и си ги купуваме Apple са доволни от това![]()
И ПАК КАЗВАМ,НЕ СЕ ЧУДЯ КАК ДА МУ НАБАВЯ ПРИЛОЖЕНИЯ !
Ако нямаше джейл за iPhone не бих си купил iPhone но тъй,като знам,че след купуването ще мога да си качвам каквото поискам го купувам.
Аз например обичам да си купувам игрите за PC,тях наистина ги играя и тези,които си заслужават ги купувам..
Всеки избира,какво му трябва повече и какво да купи,ако толкова те грее купувай си приложенията,но не казвай,кой заслужава да има и,кой не iPhone защото не си ти този !

Дайте да не подхващаме такива теми,негова си работа е защо си е взел такъв телефон...Иначе по тая логика моментално 80% от българите да си продадем компютрите и да си зяпаме телевизия ,щото хорицата трябва да седят 1 месец гладни и без ток за да си купят уиндоус.... От там нататък да не говорим за програми....Просто такъв е живота тук .На всеки му се иска да има нещо модерно както НОРМАЛНИТЕ хора по света...за това теглим филми,музика ,игри ,приложения,купуваме коли с десен волан....Представете си да платим за всичко както си му е реда с тая скапана БГ заплата....
Прототипа е баси дървото,убеден съм,че са се постарали повече...
Прототипа е баси дървото,убеден съм,че са се постарали повече...
Еее кво стана, обърнахме го на кой колко пари има и за кво си е взел телефона. Всеки си има мотиви, всички сме различни... Не мога да се похваля, че се завивам с пари, и на мен не ми стигат, но тва не означава, че ако мога, няма да си го взема, шото не мога да си купя едно приложение! От както излезна първия iphone - 2007-ма постоянно гледах разни ревюта в интернет, денонощно.. най-накрая се хванах и успях да събера парички за 3GS -a.. Има неща, които като ги видиш просто ги искаш и толкова. И, да, нямам пари за приложения и музика, но от всички приложения, които ползвам голяма част са безплатни.. нито за fb ми искат пари, нито за twitter, нито за skypе. Един sound hound съм си "краднал" и него го пускам 2 пъти в годината. И айде моля ви се, защитавате хората, създали дадено приложение, но не уважавате труда на хората направили музиката, която слушате... 100% съм сигурен, че всеки един от вас има пиратска музика било то в телефона или компютъра. Като разглеждате даден въпрос, разглеждайте го от всички страни, не само от тая от която сте засегнати пряко или непряко. Сноби винаги ще има, просто не им обръщайте внимание. Те никога няма да оценят истински това, което държат в ръцете си.
Edit: Евала за предишния коментар! Напълно съм съгласен.
Edit: Евала за предишния коментар! Напълно съм съгласен.
Teamwork makes the dream work!
Тази тема вече съвсем не отговаря на заглавието... Не би ли трябвало тук хорат да пишат на какви слухове вярват и на какви не, какви неща биха ги впечатлили, ако присъстват в характеристиките на 5цата и т.н.
Няма нужда да обсъждаме битието на буржоазията и останалата част от населението...
Няма нужда да обсъждаме битието на буржоазията и останалата част от населението...

Аз лично нямам никакво търпение за 4ти октомври, да видя каква простотия е измислила Apple тази година.
Четох някъде, че щяли да пускат 2 телефона. Един насочен към по-ниския клас смартфони(4s) и един, конкуриращ най-новите андроидски бози(5). 

iPhone 6 Space Gray 16GB iOS 8.0
Sovar написа:Твърдо заставам и зад това мнение.angelovarna написа:@Dean1 - точно за такива като теб има един лаф - "Всяка жаба да си знае гьола.".
- apple хардуер
- ios девелопър
- UI designer
От това, което виждам, ти си взел iPhone само и единствено да гъзарееш. Като ти гледам писаниците мога да предположа, че не си го jail или го е направил някой друг. Я ми кажи какви точно приложение и интерфейс ти трябва, за да го вземеш точно него - iPhone.
Да те светна. Вземи си телефон с Андройд. Има адски много безплатни приложения, с които можеш да правиш многоо промени по интерфейс. Има и куп безплатни хубави програми - за GPS, игри, речници и още и още.
Защо точно iPhone си взе, честно ми кажи?
Не си разработчик на тези AppS, за да ми ги говориш тези глупости, които си написа в поста.
Нямаш наистина пари, но имаш телефон за сумати пари. Честно казано - позьорщина, пълна.
P.S
Относно БМВ-то. Части от катастрофирало БМВ не го приемам много за читава оригинална част.

И да,взех го защото исках да го взема,защото обичам телефоните и това ме влече повече от колите и просто ми прави удоволствие !
Не съм го взимал за специално приложение,а просто защото ме кефи самия телефон и iOS повече от андроид и глупавия symbian.
Андроид наистина има много Launchers обаче просто не ме кефи интерфейса,както на iPhone да не говорим,че по някога е толкова тромав,че до няма и къде..
И защо ако съм събирал толкова за да си го купя да не се фукам после ?

Не знам от къде всичките тези изводи,но като не знаете нещо не говорете.
Някой друг ми бил джейлнал телефона,не е толкова трудно особено с ръководствата предоставени тук,и най големия простак би го направил а аз определено не се смятам за такъв (за най голям простак,само простак може

Наистина да спрем да спорим за това защото не вярвам ти да купуваш и музиката и филмите и въобще да не пиратстваш,както някой и по горе ти каза !
Хора, не мислите ли ,че прекалено дълго време обсъждате портфейлите си? Няма никакво значение кой с колко разполага! Всеки е свободен да прави каквото си иска и никой не е длъжен,на който и да е и в думите, и в действията си. Сложете точка!
iPhone 6 Plus 9.0
MacBook Air 2013 OS X El Capitan
MacBook Air 2013 OS X El Capitan
Еми хайде, деzhivkom написа:Хора, не мислите ли ,че прекалено дълго време обсъждате портфейлите си? Няма никакво значение кой с колко разполага! Всеки е свободен да прави каквото си иска и никой не е длъжен,на който и да е и в думите, и в действията си. Сложете точка!

iPhone 5 ще бъде анонсиран на 4-ти октомври (официално)
http://news.data.bg/5/tech/264207
http://news.data.bg/5/tech/264207
Mr. Bean
Китайци клонираха още неизлезлия iPhone 5!
http://technews.bg/article-23560.html
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
-
- Обратна връзка:
Няма такова нещо 1:1. Най-малкото ще буде с някакъв Андроид,а не вярвам да има човек тук,който да не може да различи двете операционни системи.rooibos написа:Китайци клонираха още неизлезлия iPhone 5!
iPhone 3GS 16GB 5.0 ФЗ(Глобул)
В най-скоро време. Това поне е сигурно.
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
Твърдят, че ще е на 18 октомври, но зависело от първите доставки, защото трябва да ги пълнят с фабрично отключени телефони.Soze написа:А за продажба в Англия кога да се очаква ?
Малко объркващо, но това беше отоговор, даден ни от служител на апъл в Англия

iTunes скоро ще бъде достъпен и в България
След 8 години ни забелязаха
Дано и новия iPhone да има БГ меню (което силно ме съмнява) хахах.

- snooperchi
Той да идвам в България по-скоро, мани ти тея неща български и т.н.
Хайде, че вече нямам търпение аз !

А някой знае ли кога ще излиза новият ипод touch?
Macbook Air 13
iPhone 2g 8gb
iPhone 3GS 32GB ФО
Ipad 2 16gb Wi-FI
iPhone 2g 8gb
iPhone 3GS 32GB ФО
Ipad 2 16gb Wi-FI
4 Октомври.
http://www.macrumors.com/2011/10/01/app ... unes-beta/ 

iPhone 5S 16gb Space Gray