angelovarna написа:@Dean1 - точно за такива като теб има един лаф - "Всяка жаба да си знае гьола.".
Не може да нямаш пари за 2 баници в джоба и да се хвърляш на телефон за 1к лева. А после да се чудиш как да му набавиш приложения. Които между другото не са задължителни за работата на телефона (като телефон).
Да не уважаваш труда на разработчиците е същото като шефа ти да не ти уважава труд и да ти каже като дойде време за заплата - "да не съм те видял повече, че ще ти счупя главата", и след това да наеме следващия лумпен, който да се блъска за без пари (както правят с тийнейджърите по някои ресторанти по Черноморието през летния сезон).
За всяка една апликация, например игра се изискват инвестиции:
- apple хардуер
- ios девелопър
- UI designer
- наемане на актьори за озвучаване (при програми за учене на езици, при по-хубавите игри и т.н.)
- 99$ годишна такса за developer-ски акаунт.
Като почнат девелопърите и агенциите да не могат да си избиват вложенията заради паразити като теб - ще спрат да се занимават с тази платформа. И така един светъл ден ще си увиснеш с телефон за 1к лева в джоба без свястни приложения.

Аз съм жаба от доста голям гьол,с големи жаби пълни със разни насекомчета (родителите ми-парите им) и ако знаят в момента,как я карам ще ми се карат и ще ми пратят колкото искам,както и по принцип правят,но реших да видя до къде мога да стигна и сам да си купя телефона защото мисля,че не си заслужава за телефон да искам пари от нашите,камоли пък после за приложения направо е смешно

Като се има в предвид,че и не ползвам много приложения,инсталирам ги ейтака и веднага ги делийтвам,за толкова не ми се плаща а и,както казах аз самия не мога да ги плащам,родителите ми могат но не те са си купили iPhone
Ако и Стив Джобс и компания мислеха,като теб,че "паразити" като нас не трябва да си купуват iPhone щеше да е доста назад в продажбите,но и ние простосмъртните,като искаме да се радваме на iPhone и си ги купуваме Apple са доволни от това
И ПАК КАЗВАМ,НЕ СЕ ЧУДЯ КАК ДА МУ НАБАВЯ ПРИЛОЖЕНИЯ !
Ако нямаше джейл за iPhone не бих си купил iPhone но тъй,като знам,че след купуването ще мога да си качвам каквото поискам го купувам.
Аз например обичам да си купувам игрите за PC,тях наистина ги играя и тези,които си заслужават ги купувам..
Всеки избира,какво му трябва повече и какво да купи,ако толкова те грее купувай си приложенията,но не казвай,кой заслужава да има и,кой не iPhone защото не си ти този !