Ако може да ми кажете мнение за едно клипче

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
HuKu
Обратна връзка:

Ако може да ми кажете мнение за едно клипче

Мнение от HuKu »

Признавам си от 2-3 дена съм се заровил в форума и чета доста че до 2 седмици трябва да ми донесат едно Iphone от USA и попаднах и на това клипче:
http://www.vbox7.com/play:225b93d1
Гледах и видео урока на Aveliky но незнам.. така ли точно става след като направя само това и веднага да мога да започна да си сърфирам чрез Wi-Fi без никакви други настройки защотото тука четох че трябвало да се инстал-ват още неща ?

П.С. Съжелявам ако не е е мястото на тази тема тук O:-)
Аватар
TeDDy

Re: Ако може да ми кажете мнение за едно клипче

Мнение от TeDDy »

Този клип не го гледай. Следваи си инструкциите на Aveliky.
iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Аватар
HuKu
Обратна връзка:

Мнение от HuKu »

Да споделя и какво ми казаха едни други приятели от САЩ: Като влезнали в Apple Store и попитали за Iphone онези там им казали че нямало такова нещо и гледали като луди и много учудени че питат.. гледах ги в ebay но там са много скъпи. Най - добрата оферта си остава тази с контракта в Apple Store, ако някой може да даде линк за телефончето без контракт на същатата цена.. евала :)
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

Причината да гледат учудено е била, че този понедленик (9-ти юни) започва WWDC изложението и според спекулациите Apple ще покажат новия iPhone. Поради тази причина сегашният модел не може да се поръчва от Интернет и едва ли ще го намериш в магазините на Apple. Единствената ти надежда е магазин на AT&T, но тогава се подписва договор. Малко си закъснял :) Но може да си решил да си вземеш тъкмо на време за новия модел (ако е възможно да се отключи де (ако изобщо е заключен...)) :)
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
HuKu
Обратна връзка:

Мнение от HuKu »

Чесно да ти кажа искам го повече от всичко но не новия модел а този :) ако не стане от там.. ще се наложи да се набутам малко повече и да го взема от ebay. И още ме е яд че миналата година когато бях аз в САЩ и не си взех а един приятел постоянно даваше зор да си копуваме ... Дал съм на жена да ми го копува сега така че трябва да ви е ясно дано не се издъни
Публикувай отговор