iPhone 5 2012 г.

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Заключено
georgimalinov

Re: iPhone 5 2011 г.

Мнение от georgimalinov »

И какво, през половин година нов модел [:) Купиш си телефон за 2000 лева и след 8 месеца, той вече е стар :D Конкуренцията е жестока и от "ябълката" явно искат да се задържат на върха и ще правят постоянно нови и нови модели. Аз лично не бих си купил Iphone само и само за гъзария, то в България само затова мога да го ползвам! Той има толкова много възможности, че просто не е за тук. Вече друг е въпроса ако живея във Франция, Испания или някоя друга европейска или северноамериканска страна( като Канада и САЩ).
Аватар
rooibos

Мнение от rooibos »

Защо, къде е проблема да го ползваш в България?
Има ли интернет нямаш грижи.
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015

A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Проблемът е в това, че трябва да се мисли преди да се пишат глупости :)
iPhone 5S FW 7.1.2
georgimalinov

Мнение от georgimalinov »

Ами да преди да пиша мисля, че телефон за толкова пари и с такава производителност си е инвестиция! Проблема е там, че аз бих искал да правя бизнес с него, а не да играя игрички. Интересувам се от фондови борси и финансови пазари. Проучил съм и знам, че с този телефон мога да се регистрирам и да търгувам онлайн по всяко работно време за борсите (в света и най-вече в сащ). Ами проблема е, че в нашата страна нито борсата е развита и ликвидна, нито нищо друго. Възможностите ми за търговия да речем на международно ниво се ограничават само и единствено до ниво валутна търговия и CFD (contract for difference). Последната е високорискова и ми е нужен бърз и непрекъсващ интернет( всяко едно смущение би могло да ме прецака). Колко пари ще ми коства тази "сигурна" интернет връзка? Едва ли ще е евтино... Ако ще си го взимам просто за забавление, снимки и т.н. вече е друг въпрос.
damqnkoev

Мнение от damqnkoev »

http://www.globul.bg/bg/postpaid.18.html?posm=18

Разгледай това. Ако имаш въпроси... знаеш какво да правиш.
tribaleo

Мнение от tribaleo »

georgimalinov написа:Ами да преди да пиша мисля, че телефон за толкова пари и с такава производителност си е инвестиция! Проблема е там, че аз бих искал да правя бизнес с него, а не да играя игрички. Интересувам се от фондови борси и финансови пазари. Проучил съм и знам, че с този телефон мога да се регистрирам и да търгувам онлайн по всяко работно време за борсите (в света и най-вече в сащ). Ами проблема е, че в нашата страна нито борсата е развита и ликвидна, нито нищо друго. Възможностите ми за търговия да речем на международно ниво се ограничават само и единствено до ниво валутна търговия и CFD (contract for difference). Последната е високорискова и ми е нужен бърз и непрекъсващ интернет( всяко едно смущение би могло да ме прецака). Колко пари ще ми коства тази "сигурна" интернет връзка? Едва ли ще е евтино... Ако ще си го взимам просто за забавление, снимки и т.н. вече е друг въпрос.
И все пак не спираш да говориш глупости...май ще те помисля за глупак :) щом се регистрираш и търгуваш онлайн нищо не ти пречи да го правиш от всяка точка на планетата (освен глупостта разбира се) ;)
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
kinobla

Мнение от kinobla »

georgimalinov написа:Ами да преди да пиша мисля, че телефон за толкова пари и с такава производителност си е инвестиция! Проблема е там, че аз бих искал да правя бизнес с него, а не да играя игрички. Интересувам се от фондови борси и финансови пазари. Проучил съм и знам, че с този телефон мога да се регистрирам и да търгувам онлайн по всяко работно време за борсите (в света и най-вече в сащ). Ами проблема е, че в нашата страна нито борсата е развита и ликвидна, нито нищо друго. Възможностите ми за търговия да речем на международно ниво се ограничават само и единствено до ниво валутна търговия и CFD (contract for difference). Последната е високорискова и ми е нужен бърз и непрекъсващ интернет( всяко едно смущение би могло да ме прецака). Колко пари ще ми коства тази "сигурна" интернет връзка? Едва ли ще е евтино... Ако ще си го взимам просто за забавление, снимки и т.н. вече е друг въпрос.
ами ходи си в щатите, прави там каквото си искаш и не ни занимавай с твойте глупости
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

www.ispazio.net

iPhone 5 като iPad

Изображение
Последно промяна от VLa-wot на 29 Юни 2011, 20:57, променено общо 1 път.
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
panteleimonov

Мнение от panteleimonov »

Добре изглежда.
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

panteleimonov написа:Добре изглежда.
Този снимки най-много ми харесва... B-)
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
tkulev

Мнение от tkulev »

Щом вкараха тази опция за снимане с volume бутона в iOS 5, едва ли ще е със съединени бутони, но нека видим :)
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Момчета, знам едно... и то е, че Apple няма да подведат толкова потребители, тоест, телефона ще е уникален като всеки един техен досега. Според мен можем само да изчакаме една сигурна информация и да се радваме, защото удоволствието, което ще донесе следващият модел ще е повече от голямо! :P
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

iPhone 5 ще получите LED-индикатор

Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

какво става с този индикатор ? - показва че е включен телефона ли ? @-)
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Светлинна индикация за Нотифиакции (пропуснати обаждания, смс-и и т.н.) "Грандиозна иновация" :)
"Legio Patria Nostra"
Аватар
Angel-Petkov

Мнение от Angel-Petkov »

Хахаха, точно днес си мислех колко харесвам подобни индикатори и как ще е хубаво ако има и на iphone и ето, че е възможно. :))
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
damqnkoev

Мнение от damqnkoev »

Какво пък му е хубавото на тоз индикатор? я се замислете малко...
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Най-после Нокия "с фенерче" ще има конкуренция. =))
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
tribaleo

Мнение от tribaleo »

VLa-wot написа:iPhone 5 ще получите LED-индикатор

Изображение
100% няма да има такава цигания! VLa-wot направо се н..ра да поства зле преведени простотии...
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

tribaleo, Болен ли си :))
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
zkiprov

Мнение от zkiprov »

Според мен не е болен, а е много прав човека. Не спрехте с тези глупави догадки как ще излезе новия iPhone. Според мен пък няма да има 5 тази година.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Мнение от nasoblg95 »

@zkiprov до 30 септември ще го пуснат. нали знаеш имаме бас! :))
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
tribaleo

Мнение от tribaleo »

VLa-wot написа:tribaleo, Болен ли си :))
За кое? За това, че постоянно постваш теми преведени с google translate които звучат смешно ли? Научи езика и сам си ги превеждай или изобщо не ги превеждай и ги поствай на англ.!
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Три... къвто там си, ако следиш форума ще си наясно защо вла-вот пише така, кретен смотан

още някой няма ли да се подиграе на човек, да направи тема случайно

момчето има причини да пише така и не превежда с гугъл транслейт. ако той има желание може да ти каже защо.

що в българските форуми вместо да си помагаме и даваме информация ние се храним и заяждаме един с друг?

по темата: скоро се очаква да се произнесат от епъл по темата , и ще разберем новия телефон как ще се казва. епъл одавна искат да влязат на пазара за евтини телефони, и няма да се очудя ако новия е някой евтин телефон за всеки джоб без излишни шаренийки.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
tribaleo

Мнение от tribaleo »

DanteIX написа:Три... къвто там си, ако следиш форума ще си наясно защо вла-вот пише така, кретен смотан

още някой няма ли да се подиграе на човек, да направи тема случайно

момчето има причини да пише така и не превежда с гугъл транслейт. ако той има желание може да ти каже защо.

що в българските форуми вместо да си помагаме и даваме информация ние се храним и заяждаме един с друг?

по темата: скоро се очаква да се произнесат от епъл по темата , и ще разберем новия телефон как ще се казва. епъл одавна искат да влязат на пазара за евтини телефони, и няма да се очудя ако новия е някой евтин телефон за всеки джоб без излишни шаренийки.
1. Не следя целия форум (имам си по-важна работа).
2. Не обиждам защото така съм възпитан.
3. Би ли ми казал кои са излишните "шаренийки" в iPhone 4.
4. Как си представяш iPhone с А5 и ретина да е евтин?
iPhone 5S FW 7.1.2
Заключено