Мобилен интернет
Re: Мобилен интернет
Аз съм на Loop Smart тарифа, която има неограничен интернет. От покритието съм доволен, но от скоростите на сваляне не. Повече от 30 кб/с не мога да вдигна с пуснато 3Г и 4-5 чертички обхват в София, а уж трабва да е 128 кб/с по договор. Някой да сподели дали има такива проблеми с нета на М-тел.
Iphone 3G 16gb
http://www.clixsense.com/?3885700 Най-добрият PTC сайт. Печеленето на някой лев допълнително на никой не е излишно.
http://www.clixsense.com/?3885700 Най-добрият PTC сайт. Печеленето на някой лев допълнително на никой не е излишно.
Re: Мобилен интернет
Скоростта не е 128 kByte/sec, a 128 kBit/sec, което е равно на 16 kByte/sec. Демек тези 30 kByte/sec с които теглиш са почти 2 пъти по-бърза скорост.
По темата:
Аз съм на Vivacom с Data 150. Ползвам го основно за сърфиране из нета, четене на новини, email и WhatsApp. Трафика ми е предостатъчен при положение, че не го ползвам за неща които изискват голям трафик, като например Skype, Youtube и подобни.
Относно покритието в Пловдив, в момента не мога да се оплача. Последната половин година се видя доста огромно подобрение в 3G мрежата. Преди имаше ужасно много дупки където се губеше 3G сигнала, но вече не е така. Доволен съм от Vivacom и единственото което може да ме направи изключиелно удовлетворен от тях за момента е, ако пуснат тарифен план или пакет с неограничен интернет. Тъй че да не си спирам Skype-a никога
и да мога да се възползвам от някое Online Radio
Скоростта я бях мерил едно време, ама съм забравил на какво ниво беше. Но не се оплаквам, понеже разговори през Skype или Viber могат да се водят пре-спокойто без проблеми през EDGE връзка
По темата:
Аз съм на Vivacom с Data 150. Ползвам го основно за сърфиране из нета, четене на новини, email и WhatsApp. Трафика ми е предостатъчен при положение, че не го ползвам за неща които изискват голям трафик, като например Skype, Youtube и подобни.
Относно покритието в Пловдив, в момента не мога да се оплача. Последната половин година се видя доста огромно подобрение в 3G мрежата. Преди имаше ужасно много дупки където се губеше 3G сигнала, но вече не е така. Доволен съм от Vivacom и единственото което може да ме направи изключиелно удовлетворен от тях за момента е, ако пуснат тарифен план или пакет с неограничен интернет. Тъй че да не си спирам Skype-a никога

Скоростта я бях мерил едно време, ама съм забравил на какво ниво беше. Но не се оплаквам, понеже разговори през Skype или Viber могат да се водят пре-спокойто без проблеми през EDGE връзка

iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите