Малко за Даренията

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
cristiano_sv

Малко за Даренията

Мнение от cristiano_sv »

абе хора реших да подхвана тази тема защото сам доста доволен от хората тук(визирам модераторите). Имам една малка молба- абе не можете ли след като тези "хорица" са ви помогнали да изпратите смс за дарение че са се занимавали с ваще проблеми. Сигурен съм 4е на над 90% се е слу4вало да не знаят кво да правят и така да се отзовават тук! вместо да пращате след като ве4е са ви помогнали с iphone-a, смс на някоя девоика, пратете тук....защото Bloody GVP и вси4ки други е по вероятно да ви обърнат внимание :}}}
P.S. да не помислите 4е те са ми дружки....просто мн пъти са ми помагали и искам вси4ки да са им благодарни!
Glory Glory Man United!!!
Аватар
Zaro

Re: Малко за Даренията

Мнение от Zaro »

Мдаа,напълно съгласен.Много е полезен сайта,така че,мисля,че на почти всеки който си е позволил телефон за такива пари,няма да му е проблем да пуска по някой и друг смс.И не само когато получите помощ по конкретен проблем,а ей така поне 1-2 пъти месечно да речем. ;)
iPhone 4GB,FW 2.2
Аватар
cristiano_sv

Мнение от cristiano_sv »

абе гледам 4е хората си 4етат и 4етат и си викат ебаси за кво да дарявам 4е то тва е интернет ("хаиде на версията"). ама то4но за тези ще кажа 4е ако се поровят ще забележат 4е и наи-евтиния смс е наполовина на едно кафе с гореспоменатата девоика ::}}}}}
P.S. лелеееее как зарибявам заради вас и хората дано разберат 4е ако не бяхте вие щяха само мизерията от дисплея да 4истят у тях :))). Късмет за напред в форума на вси4ки
Аватар
cristiano_sv

Мнение от cristiano_sv »

Zaro да ти кажа ако беше в USA досега тези наще модератори да се возят в Ферари :)))) ама те хорицата уважават труда....а ние.... затова сме БГ
Аватар
Fil

Мнение от Fil »

Да си призная честно, досега нито един път не съм пратил смс за дарение за сайта. Имам си и причина:

Не считам за нужно да дам половината от този смс на Глобул.

По същата причина и НЕ изпращам смс да речем за save-darina.

Досега колкото и пъти да съм дарявал, а те не са малко, винаги го правя или през ерау, или директно кеш.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Може да се дарява и през paypal или по банка. Само да вметна, че от тези пари никой няма облаги. Модераторите правят всичко тук по собствена воля и абсолютно безкористно и безплатно. Всичи пари от даренията отиват за подръжката на сайта и форума, която хич не е евтина. И разбира се даренията дотук са крайно недостатъчни, а Блъди го плаща от джоба си. Всеки, който дари нещо, го прави в името на всички нас и за да съществува това място. Никой не е тръгнал да се облагоделства от това.
Аватар
cristiano_sv

Мнение от cristiano_sv »

Anthony вси4ки го знаем това за облагите. Една проста сметка показва 4е 1000 user-a е саита, от които ако 1000 (фантасти4ния слу4аи) изпратят смс.... 1000 x 0.60 = 600лв. е обяснете ми с тея 600лв кви облаги има някои от тези 4-5 човека.......така да се каже...никоииии! а с 600 лв.....в днешно време един резервоар бензин са :}}}]xaaxxaxax
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

Според мен най-малкото което може да правим за форума е да помагаме на Bloody поне с плащането на Хостинга и домейна за сайта и форума. Все пак всеки от нас се облагодетелства с полезна информация, която няма къде да намери в такъв голям размер и то не на English. Предполагам, че всеки знае Английски достатъчно за да се оправя но е друго когато четеш на Български особено обясненията за специфичните терминологии, които ако не си доста добър с така наречения Компютърен Английски ще ти е прекалено да не кажа невъзможно да се оправиш без чужда помощ.
Другото което искам да кажа, е че администраторите имаха идея да се закупят iPhone и iPod Touch с експериментална цел, за да може информацията да бъде 100% достоверна и изпробвана. Не е гот ако Bloody трябва да си експериментира с телефона и да качва куп ненужни неща заради нас само и само за да помогне.
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Тя Марианка май направи подарък един Ipod Touch на сайтът.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

не май а НАПРАВИ !
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
cristiano_sv

Мнение от cristiano_sv »

Имаше един виц:
"Отишла една баба при JP-то си защото я болял стомаха. Лекаря от своя страна решил да се пошегува с жената и и казал:
-бабо абе откудето и да те гледам бременна си...
- аааа докторе лъжеш ме не съм! и тя чдосана отишла при друг лекар. Но в същото време единия звъннал на другия и му казал за шегата. Бабата влиза в кабинета и му казва за проблема си, а лекаря след дълъг оглед и казал:
- Бабо абе бременна си. а тя отбърнала:
- Еееиии бабиното...., в днешно време на двата си пръста на дясната ръка вяра да нямаш....."
С този виц искам да ви кажа.....абе не вярваите на нищо....наи накрая все ние ще сме п.... ::))))
Публикувай отговор