На 24.07, станах млад дядо..................още съм мотан
На 24.07, станах млад дядо..................още съм мотан
Не съм от боята, дъщерята владее перфектно 5 езика и работи и като стьоардеса и учи,не като татьо си.бая се намотах, София на моето име е кръстена Георги .....3400гр и 50 см.височина.Сега като стане по голяма ще ходя из парковете да забивам млади майчета, докато не си отнеса боя...............................Поздрави на всички и дано и Вие изпитате това прекрасно чувство......А съм само на 43.......егати дядото........но ще я направя екстремна......и без това съм падал на главата си хиляди пъти.......
Re: На 24.07, станах млад дядо..................още съм мотан
Еми да ти е жива и здрава 

"Legio Patria Nostra"
Благодаря...брат, пекана е, щерката,говорипи и пише перфактно на 5 езика.Да не забравяме факта ,че работи и като стьоардеса,поръчвайте,транспорна е безплатен.....................научих много във форума,тук сме да си помагаме.................и на мен ми писна от лапетии........................
Брат, трябва се видим...........................клипове ,дето ги нама..........,щие ти ги дам
Много съм луд..........взех се тапи/сл,шялки / за 500$, идиоти кяато мен,да се видим и чуете, обичам Ви всички,ако нямате проблем със зьбите ще ви пусна Shure 530 SeМога да греша в писането, но днес ми е простено
Извинявам се на всички,ако съм ги обидил с нещо.И още веднъж благодаря за тези които ме подкрепиха и казаха добри думи,макар зет ми да е мой набор и тежко го изживях.Дори и да е пилот и казах на щерката ,след 5 години и с трабестан няма да го вдига!!!!!!А природата си иска нейното....................Снимката ми е реалана,миналата година е правена..................ами какъв дядо съм,аз си се забиваме с нейн набор мацета/това колкото в кръга на шегата ,толкова и не/Ако прочетете поста......много съм земен....във другия форум съм под същото име.......дайте ми фотоапарати,слушалки, уредби за коли ,до колкото мога ще ви помогна с най точната информация.като не, друго,чета страшно много,и за един екстремен дядо и поръчвам ,пробвам и още не намерил най доброто!Още веднъж благодаря на администраторите,защото това не е форум на висшата класа и масоните,/макар и да имам връзки с такива/а за нормални/но не и неадекватни откачени тинейджъри/