Испания - Холандия

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
doctavus

Испания - Холандия

Мнение от doctavus »

3 пъти ХИП ХИП УРА за победата на Испания над Германия ! Страхотен натиск от страна на испанците през цялата игра над германците, страхотно владеене на топката! Хахаха Страхотен мач!

С нетърпение очакваме сега ФИНАЛА! Моля за предположения и виждания над дългоочакваната среща между Испания и Холандия. Ще бъде истински двубой( нищо, че " испания" ми бие по на око за момента ... ;)
--- [ Apple Iphone 2G 8GB Black ] --- Auto Updated to 3.1.3 thru iTunes ---
stangen
Обратна връзка:

Re: Испания - Холандия

Мнение от stangen »

Изключително съм щастлив от загубата на германците. Никога не съм им симпатизирал. Според мен Испания са световни шампиони тая година.
GA-X48-DS5/Q9550/4GB DDR2/Sapphire 5850 1GB/ OS X 10.6.5
iPhone 3GS White 16 GB ФО iOS 4.2.1 Jailbroken.
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Аз бях за германците ама се осраха,ако Мюлер играеше щеше да е друго.Но сега съм за Холандия
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Финалът е непредвидим като инфаркт :))
"Legio Patria Nostra"
karaolan

Мнение от karaolan »

Само Испанияяяя !!!
Аватар
r3ac7

Мнение от r3ac7 »

Радвам се, че има и такава тема вече! :)

Двата отбора наистина си заслужиха участието на финала. За Испания няма какво да кажа. Те са си хит през последните години и според мен ще вземат купата, макар че Холандия са ми фаворит от самото начало... Просто на втория полуфинал(Испания - Германия) испанците не им дадоха да докоснат топката, така се играе срещу Германия, а не както Марадона(пуска 100 хил. нападателя отпред и един два халфа, немците вземат топката, пробиват(контра-атака разбира се) и вкарват). Иначе аз никога не съм симпатизирал на отбори като Германия, Италия, Франция и т.н., защото все с "клизми" се класират по-напред. Пожелавам на Германия да паднат на малкия финал срещу "Урусите"(и се радвам, че Клозе няма да играе, защото няма да може да подобри рекорда за голове на световни първенства на Роналдо :P )
Както казах Холандия са ми фаворит и повечето им футболисти са в добра форма, имат някакъв шанс, но ако и тази година не го вземат загубите им на финали на световни първенства стават три и ще е много гадно за тях.

Успех и на двата отбора и нека стане хубав мач!

пп. Този отбор на Германия няма как да се сравнява с предишните, по простата причина, че половината им играчи са поляци, турци(синове на гастърбайтери) и прочие...
iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
doctavus

Мнение от doctavus »

Понеже все още съм ефектиран от полуфиналният мач на Испания срещу Германия, няма да мога без да спомена някои неща, които ми направиха ( и не само на мен) голямо впечетление ....а можеби дори и разочарование;)
На 1-во място искам веднага да оплюя ( както правят и повечето българи:D ) съдията Виктор Касай..... за " невероятното" си представяне. Сигурен съм, че забелязахте колко " бял" беше мачът и реферът никак, по никакъв начин не го оцвети..... нямаше НИКАКВИ картони....не видяхме нито един жълт картон...а да не говорим за червени ( разбира се нямаше ситуации за червен, това е приемливо)
На 2-ро място..... ДУЗПИ! Точно 2 пъти можеше да даде дузпа....НО.. не ?! ХУХ... Двоумя се за 2рата ситуация, където можеха да дадат дузпа за Испания, но в ситуацията, където Месут навлезе в наказателното и Рамос буквално го СПЪНА... трябваше Германия да получат шанса си и можеби с помоща на дузпата да подкарат мача до дузпи с краен резултат до 90:00 минута с 1:1 .... ( не, че щеше да ми хареса :D но си беше дузпа! )

И 2 думи за гола на Испания....ами... НЯМАМ ДУМИ ! КРАСИВОООО!!!

Още един ден до финала! След по- малко и 30 часа ще бъде излъчвана последната среща между " биковете" по вашите телевизори. Предполагаеми резултати?
--- [ Apple Iphone 2G 8GB Black ] --- Auto Updated to 3.1.3 thru iTunes ---
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Ако това ще те " сгрее" , Блатер официално ти се извини
За калпавото съдийство :-t
"Legio Patria Nostra"
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Октопода Паул казал,че Испания ще бие,ама аз съм за холандците.
Аватар
r3ac7

Мнение от r3ac7 »

:((
Честито на всички, които бяха за Испания...
Не ме е яд, че те биха, а че загубите на Холандия на финали на световни първенства стават 3(1974, 1978, 2010)... Представете си, 3 пъти да загубите финал(разбира се, че отборите през различните години не могат да се сравнят, но все пак...)

Както и да е, ще видим в Бразилия какво ще направят двата отбора! :)
iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Ако го хвана тоз октопод ще го направя на мезе =)) =))
victor11

Мнение от victor11 »

Аз пък бих го използвал за по-рационални цели... Ако наистина може да познава. ;)
Публикувай отговор