Мнение отностно продажба

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
666

Мнение отностно продажба

Мнение от 666 »

Имахме Apple iPhone 3G 3.1.2 AT&T отключен софтурено със sn0w. Бях в Азия и един познат на жена ми я попита как да му доставим iPhone от САЩ. Тя му предложи да му продаде своя като аз измислих цена $700. Що пък не. Този се съгласи и ги плати. Дадохме му телефона. Всичко точно.

Като се прибрахме тук, отидох с един наводнен и неработещ 3G, който седеше в работата и в Apple store срещу $200 ми дадоха нов т.е. далаверата е $500.

Сега обаче загледах тук цените във форума и видях, че използван 3G в идеално състояние върви около 450 - 500 лева. Освен това гледам на ebay, че може да се купи същя за около $260 т.е. сходна цена на тази във форума.

Дайте мнение дали вие бихте му се обадили и да му върнете пари. Аз не знаех, че го работя с толкова пари все пак. Честно.

Темата ми не е с цел самохвалство, нито показване. Просто искам мнения. Отделно защо този се нави на толкова пари ми е загадка.

Все пак пускам темата в "Общи", та моля не се отклонявайте прекалено много от топика =)

Благодаря.
intruder

Re: Мнение отностно продажба

Мнение от intruder »

Много си му взел определено. Ако сте познати на твое място бих му се обадил да му кажа, че цената, която е платил е висока и да му предложа да му върна част от парите. Иначе ако не сте познати - щом се е съгласил на тази цена - негова си работа.
Аватар
housemd70

Re: Мнение отностно продажба

Мнение от housemd70 »

Зависи до колко сте познати и доколко ще имате контакти за в бъдеще! Зависи самият Ти какъв човек си и дали ако (или когато) контактувате по нататък,ще можеш да го гледаш в очите и това,няма да е пречка в заимоотношенията ви! Според мен,човекът е дал тези кинти или от незнание,или пък не му пука особено за финансите си,което предполага да ги има и да си ги харчи безметежно! Решението на дилемата Ти,е изцяло в твоите ръце :)
"Legio Patria Nostra"
Публикувай отговор