Какво се случва в магазин на Епъл :)

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Какво се случва в магазин на Епъл :)

Мнение от Adamov »

Бих искал да представя на вашето внимание едно видео :)

http://www.youtube.com/watch?v=s0bMjk-Qh0o

Аз нямам думи... оказва се, че ZiPhone е предпочитано решение и за служителите на Apple Store :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
sverdlov

Re: Какво се случва в магазин на Епъл :)

Мнение от sverdlov »

:mrgreen: Напълно заслужено. Браво!
Аватар
ML16

Мнение от ML16 »

Аз предполагам обаче, че това не служител на Apple а някой е решил да си направи гавра и е отишъл с едно USB на което е било качено ZiPhone и го е пуснал... Кой те гледа какво ровиш в компютрите при тази навалица в магазина.
May The Force be with You!
Аватар
Zaro

Мнение от Zaro »

ML16 написа:Аз предполагам обаче, че това не служител на Apple а някой е решил да си направи гавра и е отишъл с едно USB на което е било качено ZiPhone и го е пуснал... Кой те гледа какво ровиш в компютрите при тази навалица в магазина.
Съгласен съм с теб,лично съм бил в магазин на Епъл и мога да потвърдя,че вътре е ужасна лудница.Никой не те наблюдава,всеки пипа квото си иска...така че не се учудвам.То iPhone-четата ако не бяхя вързани можех да си напълня една торба без да ме забележат,но уви. :roll: :? :D
iPhone 4GB,FW 2.2
Публикувай отговор