Впечатления от фирмуер 3.1.2

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
batence

Впечатления от фирмуер 3.1.2

Мнение от batence »

Здравейте, от както съм със 3.1.2 на телефона имам чувство, че батерията ми пада по-бързо от колкото с 3.0. Сигурен съм, че това не е параноя, споделете Вие имате ли същите впечатления?
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Аватар
gorgior

Re: Впечатления от фирмуер 3.1.2

Мнение от gorgior »

А ти сподели какви програми имаш качени и най-вече от Cydia. При мен си е пушка. Батерията държи 4-5 дни при нормална експлотация.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
batence

Re: Впечатления от фирмуер 3.1.2

Мнение от batence »

Сякаш и при мен се подобри положението, след напълно презареждане на батерията. Даже и си включих Numeric Battery от SBSettings за да мога да следа по-подробно.
Usage: 41 Minutes
Standby: 8 Hours, 39 Minutes
Battery: 96%

Мисля, че това е добре, за разлика от вчера, когато инсталирах 3.1.2 за първи път на батерия ~79-80%, която до вечерта (за 7-8 часа общо) падна едва ли не на 20%. Така, че е хубаво след като инсталирате нова версия да си напълните батерията до горе o:| или поне такъв извод мога да си направя.
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Публикувай отговор